Sâmbătă, 14:30 – Manchester United v Tottenham Hotspur
Derby-ul etapei dă drumul seriei de meciuri transmise LIVE de Eurosport 1 sâmbătă. Manchester United primește vizita lui Tottenham Hotspur, cele două echipe fiind aflate la egalitate de puncte în clasament în imediata urmărire a liderei Manchester City. United și Tottenham au câte o înfrângere în acest campionat și sunt printre contracandidatele serioase la titlu. După surprinzătorul eșec de etapa trecută, 2-1 pe terenul lui Huddersfield, formația lui Jose Mourinho caută să revină în forță cu o victorie în fața uneia dintre cele mai în formă echipe din Anglia. Tottenham va fi însă o nucă tare de spart – are patru victorii consecutive în Premier League, inclusiv impresionantul succes cu 4-1 din fața lui Liverpool.
Sâmbătă, 17:00 – Liverpool v Huddersfield Town
Premier League
Un meci al lui Arsenal din Premier League, anchetat! Suma uriașă care s-a pariat pe un avertisment
ACUM O ORĂ
Trupa lui Jurgen Klopp joacă la ora 17:00 LIVE pe Eurosport 1 în fața lui Huddersfield. Cu doar 13 puncte acumulate în nouă etape, Liverpool se află pe poziția a 9-a în clasament, nereușind să câștige de trei meciuri în Premier League. Egalul fără gol cu Manchester United a fost urmat de o înfrângere dureroasă în fața lui Tottenham. Huddersfield se află într-un moment bun. Nou-promovata a obținut o victorie excelentă împotriva lui Manchester United etapa trecută și se află pe locul 11 în campionat. Cu toate acestea, pornește cu a doua șansă în confruntarea cu Liverpool, care pune față în față o echipă care marchează și încasează multe goluri și una care le face rar.
Sâmbătă, 19:30 – Bournemouth v Chelsea
Bournemouth și Chelsea se întâlnesc în ultimul meci de sâmbătă din Premier League, LIVE pe Eurosport 1 la ora 19:30. Echipa lui Antonio Conte a reușit să revină după ce a fost condusă de Watford într-un moment complicat runda trecută și se află pe poziția a 4-a după ce a câștigat cu 4-2. Nouă puncte despart campioana en-titre de actuala lideră din Premier League, dar Chelsea rămâne una din echipele cu șanse de a se lupta pentru titlu în continuare. De partea cealaltă, Bournemouth se află pe penultimul loc în campionat, dar dă semne de o revenire de formă după ce a învins pe Stoke cu 2-1 în deplasare etapa trecută. Poate echipa lui Eddie Howe să producă supriza?
Luni, 22:00 – Burnley v Newcastle United
Etapa a 10-a se încheie luni seară, când la ora 22:00 meciul dintre Burnley și Newcastle este LIVE pe Eurosport 1. Cele două echipe au produs o partidă spectaculoasă în urmă cu doi ani, când au încheiat la egalitate, 3-3, în ultima confruntare directă. Ambele au avut un început de sezon peste așteptări, fiind momentan colege de clasament pe locurile 7 și 8, cu 14, respectiv 13 puncte acumulate. O victorie ar însemna mult pentru oricare dintre echipe, astfel încât meciul de luni ar putea fi unul extrem de interesant.
Transmisiunile Premier League de pe Eurosport sunt sponsorizate de UPC Romania.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
ACUM 2 ORE
Liga
Ansu Fati trăiește un coșmar fără sfârșit! Decarul Barcelonei s-a "rupt" din nou! Cât va absenta
ACUM 3 ORE