Actualul acord al internaționalului brazilian urmează să expire pe 30 iunie iar Chelsea nu îi va mai oferi prelungirea de trei ani pe care și-o dorește. Politica clubului este de a oferi prelungiri pe doar un an fotbaliștilor care au depășit vârsta de 30 de ani. Willian nu este convins însă că își dorește nici măcar un contract pe scurtă durată, chiar i-ar permite să joace la Chelsea până se încheie sezonul actual.
Conform France Football, United a intrat în contact cu jucătorul și cu agentul său, Kia Joorabchian, pentru a-și exprima interesul pentru brazilianul de 31 de ani. Paris Saint-Germain și Real Madrid sunt și ele interesate, însă giganții spanioli, la fel ca Chelsea, nu vor să îi ofere un contract pe trei ani.

Willian la Manchester United?

Romanian Liga I
Edi Iordănescu nu și-a menajat jucătorii nici după succesul cu Clinceni. Ce le-a reproșat antrenorul
ACUM 4 ORE
Francezii informează că diavolii vor să aibă și jucători experimentați în zona ofensivă, acolo unde se regăsesc tinerele talente Anthony Martial, Marcus Rashford sau Mason Greenwood. Având în vedere impactul financiar al crizei coronaviruslui, aducerea lui Willian pe gratis pare o afacere buna pentru United.
Willian a recunoscut luna trecută că există incertitudine privind viitorul său și a precizat că ar fi ”dificil” să mai rămână la Chelsea: ”Este o situație grea pentru că Chelsea mi-a oferit doi ani și nu vor schimba această ofertă. Eu vreau încă trei. Situațai este dificilă. Nu știu dacă va fi posibil să rămân”.
https://i.eurosport.com/2020/06/14/2832789.png
Romanian Liga I
FCSB a urcat pe podium în Liga 1, după o victorie cu Academica Clinceni
ACUM 5 ORE
Fotbal
Brentford - Liverpool 3-3. Rezumatul unei partide superbe. Jucătorii echipei gazdă s-au dăruit total
ACUM 6 ORE