Actualul acord al internaționalului brazilian urmează să expire pe 30 iunie iar Chelsea nu îi va mai oferi prelungirea de trei ani pe care și-o dorește. Politica clubului este de a oferi prelungiri pe doar un an fotbaliștilor care au depășit vârsta de 30 de ani. Willian nu este convins însă că își dorește nici măcar un contract pe scurtă durată, chiar i-ar permite să joace la Chelsea până se încheie sezonul actual.
Conform France Football, United a intrat în contact cu jucătorul și cu agentul său, Kia Joorabchian, pentru a-și exprima interesul pentru brazilianul de 31 de ani. Paris Saint-Germain și Real Madrid sunt și ele interesate, însă giganții spanioli, la fel ca Chelsea, nu vor să îi ofere un contract pe trei ani.

Willian la Manchester United?

Fotbal
O nouă afacere marca "super Bayern Munchen". Bavarezii au dat marea lovitură pe piața transferurilor
ACUM 21 MINUTE
Francezii informează că diavolii vor să aibă și jucători experimentați în zona ofensivă, acolo unde se regăsesc tinerele talente Anthony Martial, Marcus Rashford sau Mason Greenwood. Având în vedere impactul financiar al crizei coronaviruslui, aducerea lui Willian pe gratis pare o afacere buna pentru United.
Willian a recunoscut luna trecută că există incertitudine privind viitorul său și a precizat că ar fi ”dificil” să mai rămână la Chelsea: ”Este o situație grea pentru că Chelsea mi-a oferit doi ani și nu vor schimba această ofertă. Eu vreau încă trei. Situațai este dificilă. Nu știu dacă va fi posibil să rămân”.
https://i.eurosport.com/2020/06/14/2832789.png
Liga Campionilor UEFA
Tatăl lui Luis Diaz dezvăluie secretul starului de la Liverpool: "Am crezut că va muri"
ACUM 34 MINUTE
Serie A
Un fotbalist uriaş, în faţa celor mai tari fani din Serie A. Anunţul preşedintelui Salernitanei
ACUM O ORĂ