Diego Maradona a decedat iar lumea fotbalului nu mai este la fel. Pentru argentinieni dar și pentru mulți fani de pe întreg mapamondul, a murit cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor.
Diego abia împlinise 60 de ani și în acest context a oferit un interviu publicației argentiniene Clarin. Avea să fie ultimul.

Maradona a murit. Marele regret al legendarului argentinian

Cupa Mondială FIFA
23 de jucători riscă să rateze semifinalele, dacă vor lua galben în sferturi! Nume grele pe listă
ACUM 2 MINUTE
”Sunt foarte fericit. Fotbalul mi-a oferit tot ce am, mai mult decât mi-am imaginat. Și dacă nu aș fi avut acea dependență, aș fi putut să joc mai mult. Dar asta este în trecut, sunt bine și ce regret mai mult este că nu am avut părinții lângă mine. Mereu îmi pun această dorință, încă o zi măcar cu ei, dar știu că acolo din rai sunt mândri de mine și sunt fericiți”, spunea Maradona.
”Ce îmi doresc de ziua mea este ca această pandemie să treacă cât mai repede și ca Argentina să meargă mai departe. Le doresc numai bine tuturor argentinienilor, avem o țară frumoasă și vom trece peste acest moment. Mă întristează foarte tare când văd copii care nu au ce să mănânce, știu cum este să fii înfometat, știu cum este să nu mănânci mai multe zile iar acest lucru nu ar trebui să se întâmple în țara mea. Asta este dorința mea, să vad argentinienii fericiți, să aibă locuri de muncă și ce să mănânce”, a precizat Diego.

Maradona a murit. Povestea impresioanntă de la întoarcerea în fotbalul argentinian

”Voi fi mereu recunoscător oamenilor. În fiecare zi mă surprind, nu voi uita niciodată cum a fost când am revenit în fotbalul argentinian. A întrecut orice imaginație. Trecuse mult timp și mă întrebam dacă oamenii mă iubesc în continuare, dacă vor continua să simtă la fel... când am intrat pe teren în prima zi am simțit că dragostea oamenilor nu se va opri niciodată”, a povestit Maradona despre revenirea sa în Argentina.

Maradona a murit. Cum vedea Diego situația lui Messi

”Știam că se va încheia prost și am crezut că Leo o să plece. Mi s-a întâmplat și mie. Barcelona nu este un club ușor și el a fost acolo mult timp și nu a fost tratat așa cum merita. El le-a dat totul, i-a adus pe culmile gloriei și într-o zi a vrut să plece, să schimbe aerul iar ei nu l-au lăsat. Nu e ușor să trântești ușa, există un contract, e un club foarte mare. Eu nu am plecat de la Napoli”, a afirmat Maradona.

Diego Maradona a murit, legenda va rămâne

Romanian Liga I
Câți antrenori a schimbat Universitatea Craiova în ultimii 9 ani. Cine a avut cel mai scurt mandat
ACUM 12 MINUTE
UEFA Europa Conference League
FCSB, sancționată drastic, după incidentele de la meciul cu West Ham! Comunicatul emis de UEFA
ACUM 30 MINUTE