Federația din Argentina a votat pentru a suspenda retrogradarea timp de două sezoane, salvând astfel Gimnasia, clubul lui Maradona care se află pe ultimul loc în campionat.
”Acest lucru s-a întâmplat astăzi și mulți numesc asta o nouă ”mână a lui Dumnezeu”, a declarat Maradona, cel care a numit astfel golul său înscris cu mâna împotriva Angliei la Campionatul Mondial din 1986.
”Dar astăzi cer ca mâna lui Dumnezeu să ne scape de pandemie pentru ca oamenii să își poată trăi viețile, să fie sănătoși și fericiți”, a continuat argentinianul. El nu este de acord cu decizia de a suspenda retrogradarea timp de două sezoane, dar a numit această decizie drept ”un cadou”.
World Cup Qualification CONMEBOL
Imagini groaznice în Ecuador-Brazilia! Cunha, făcut KO de o intrare criminală a portarului advers
ACUM 5 ORE
Sâmbătă, președintele Alberto Fernandez a prelungit carantina din Argentina până pe 10 mai. Claudio Tapia, președintele federației din Argentina, a declarat că echipele vor promova în continuare, însă nu a precizat din ce divizii.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Stadionul Barcelonei și-ar putea schimba denumirea! Catalanii, gata să accepte din motive financiare
ACUM 5 ORE
Bundesliga
Ce atacant din Premier League urmărește cu atenție Erling Haaland? "E cel mai bun din lume la asta"
ACUM 8 ORE