Federația din Argentina a votat pentru a suspenda retrogradarea timp de două sezoane, salvând astfel Gimnasia, clubul lui Maradona care se află pe ultimul loc în campionat.
”Acest lucru s-a întâmplat astăzi și mulți numesc asta o nouă ”mână a lui Dumnezeu”, a declarat Maradona, cel care a numit astfel golul său înscris cu mâna împotriva Angliei la Campionatul Mondial din 1986.
”Dar astăzi cer ca mâna lui Dumnezeu să ne scape de pandemie pentru ca oamenii să își poată trăi viețile, să fie sănătoși și fericiți”, a continuat argentinianul. El nu este de acord cu decizia de a suspenda retrogradarea timp de două sezoane, dar a numit această decizie drept ”un cadou”.
Romanian Liga I
Adrian Popa, prezentat oficial la Steaua București!
ACUM 29 MINUTE
Sâmbătă, președintele Alberto Fernandez a prelungit carantina din Argentina până pe 10 mai. Claudio Tapia, președintele federației din Argentina, a declarat că echipele vor promova în continuare, însă nu a precizat din ce divizii.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Turkish Süper Lig
Fatih Terim și-a pierdut răbdarea cu Moruțan! Presa turcă scrie că românul ar urma să fie împrumutat
ACUM 35 MINUTE
Ligue 1
AS Monaco a schimbat mai mult de jumătate de echipă la ultimul meci de campionat. Cum a fost posibil
ACUM O ORĂ