Condusă cu 1-0 la pauză, Gimnasia la Plaza, echipa lui Maradona, a revenit în repriza secundă și s-a impus cu 2-1. O victorie emoționantă, care l-a făcut pe fostul mare jucător argentinian să plângă la final, la interviu.
Emoțiile nu l-au împiedicat însă să facă o declarație total neinspirată, care l-a adus din nou în atenția presei din Anglia. Inamic al britanicilor din 1986, când a marcat cu mâna la Mondial, pentru ca apoi să spună că a înscris cu "Mâna lui Dumnezeu", Maradona a cultivat de-a lungul timpului relația de animozitate. Întrebat dacă va rămâne la echipă și în cazul în care Pellegrino, prietenul său, nu va fi reales președinte, fosta legendă a lui Napoli a oferit un răspuns controversat.
"Rămân doar dacă Pellegrino este ales. Aceasta este decizia mea definitivă. Nu voi rămâne dacă vine altcineva. Nu sunt trădător, eu nu trădez, nu sunt englez. Nu o să îmi înșel niciodată prietenii", a spus Maradona, conform corrieredellosport.it.
Fotbal
Messi şi-a vărsat în sfârşit frustrarea: "M-aţi tratat ca pe un eşec!"
09/09/2021 LA 07:32
Meciul contra lui Central Cordoba a fost unul cu peripeții pentru Maradona
După 16 etape din campionatul Argentinei, echipa lui Maradona este pe locul 21 (din 24), cu 14 puncte.

Maradona și-a dat demisia, dar a revenit

La doar două zile după ce anunțase că renunță la funcția de antrenor a formației argentiniene, fostul mare jucător al lui Napoli și Barcelona și-a anunțat revenirea.
"Sunt foarte fericit să vă anunţ că rămân antrenor la Gimnasia", a scris Maradona pe reţelele de socializare. Fostul mare fotbalist susţine că a revenit în funcţia pe care o părăsise, după restabilirea unităţii în cadrul conducerii clubului.
Antrenorul argentinian a preluat funcţia în septembrie, dar a pus condiţia ca preşedintele Gabriel Pellegrino să rămână la conducere. Decizia inițială a acestuia de a nu candida la alegeri a provocat și demisia lui Maradona. În final, conducerea clubului a ajuns la un consens, promițându-i că Pellegrino va avea șansa să rămână în conducerea clubului, iar Maradona a decis să revină.
Premier League
Un matematician de la Oxford a stabilit GOAT-ul din fotbal. Verdictul specialistului
08/09/2021 LA 14:20
Fotbal
"Messi m-a făcut să plâng!" Dezvăluirile unui coechipier de la naționala Argentinei
18/08/2021 LA 11:48