Legendarul jucător argentinian a decedat ieri, la vârsta de 60 de ani, în urma unui stop cardiac. "El Pibe de Oro" se afla la reședința din Tigre, unde se recupera după intervenția chirurgicală suferită pe creier în urmă cu două săptămâni.
Maradona a fost găsit inconștient în camera sa, în jurul prânzului, și n-a mai putut fi salvat de medici.
Maradona s-a stins din viață, iar acum o lume întreagă îl plânge. Printre cei care au fost loviți de moartea fostului campion mondial din 1986 se numără Napoli și Boca Juniors, două dintre echipele la care a jucat și care l-au iubit atât de mult.
Premier League
Arteta, lăudat după victoria lui Arsenal: "Poate fi următorul Arsene Wenger!"
ACUM 8 MINUTE
Cele două echipe și-au exprimat regretul uriaș la aflarea veștii. Mii de oameni au ieșit pe străzile din Napoli și Buenos Aires pentru a-l omagia pe idolul lor, care le-a oferit motive de speranță și bucurie în nenumărate rânduri.

Stadionul lui Napoli va purta numele lui Maradona

Napoli, clubul pentru care Maradona a evoluat cel mai mult în timpul carierei, a anunțat că numele stadionului va fi schimbat. De acum înainte, arena napoletanilor - San Paolo - va purta numele legendarului fotbalist, considerat cel mai bun din istorie: Diego Armando Maradona.
În același timp, în semn de respect și mulțumire pentru tot ce a reprezentat Maradona, Napoli a lăsat nocturnele stadionului aprinse azi-noapte.

Gestul superb al celor de la Boca Juniors, în memoria lui Maradona

O decizie asemănătoare au luat și cei de la Boca Juniors, echipa pentru care "El Pibe de Oro" a jucat în două perioade, la începutul și la finalul carierei. Clubul argentinian a lăsat aprinsă lumina într-un singur loc din stadionul "La Bombonera": acolo unde Maradona stătea și urmărea meciurile, în înaltul tribunei.
Romanian Liga I
CFR, victorie norocoasă la Arad. UTA a ratat ocazii ireale! Petrescu: "Nimeni nu o să mai bată aici"
ACUM 8 ORE
Fotbal
Seara magică a "băiatului de Aur", Moruțan. Nota primită, "palmele de bucurie" ale lui Terim
ACUM 9 ORE