Diego Maradona și Lionel Messi aparțin unor epoci diferite, iar fiecare își poate revendica dreptul de cel mai mare în perioada sa. Fiind foarte asemănători ca stil de joc, ambii și-au adunat o mare de susținători, iar în timp chiar s-a ajuns la polemici cu privire la cine a fost mai bun.
Cei doi au colaborat pentru o perioadă de 2 ani (2008-2010), când Maradona a fost selecționerul Argentinei. 24 de meciuri a condus Diego de pe bancă naționala "pumelor", având un palmares de 18 victorii și 6 înfrângeri. Din păcate, aventura de la mondialul din 2010 s-a încheiat crunt, cu un 0-4 în fața Germaniei.
S-a vorbit mult despre acei ani de conviețuire dintre Maradona și Messi, speculându-se că relația dintre ei nu a fost cea mai bună, lucru pe care cei doi îl negau în fiecare interviu. Comparațiile erau întotdeauna pe buzele tuturor și asta a dat naștere la multe interpretări.
La Liga
Javier Tebas, președintele La Liga, despre cum ar fi posibilă revenirea lui Messi la Barcelona
ACUM 9 ORE

Maradona-Messi, o relație complicată între 2 legende

În ciuda multor speculații ale presei, Maradona și Messi s-au respectat reciproc și au avut întotdeauna cuvinte de laudă unul la adresa celuilalt, dar au fost și momente în care Maradona a făcut declarații mai puțin prietenești la adresa lui Messi:
06.06.2016
"Din respect pentru Leo, nu spun dacă el este mai bun sau eu am fost mai bun. Îl iubesc foarte mult și mă bucur de el când îl văd pe teren. El este o persoana bună, dar nu are multă personalitate pentru a fi lider."
13-10-2016
"Messi nu este mai bun decât Cristiano, cum nici Cristiano nu este mai bun decât Messi. Îi iubesc pe amândoi, îi vreau în echipa mea, pentru că își arată mereu valoarea.", spunea Maradona cu privire la duelul de la distanță dintre Messi și Cristiano Ronaldo.
Cupa Mondială FIFA
Xavi a dezvăluit cine l-a impresionat în Qatar! Marele rival amintit și ce a spus despre Messi
28/11/2022 LA 17:09
Cupa Mondială FIFA
Sergio Aguero sare în apărarea lui Messi după amenințarea pugilistului Canelo Alvarez
28/11/2022 LA 10:12