După mai multe zvonuri apărute în presa din Argentina, Maradona și-a anunțat în mod oficial demisia, după o ședință cu președintele Gabriel Pellegrino. Campionul mondial din 1986 le-a dat vestea și jucătorilor săi, apoi a condus, cu lacrimi în ochi, ultimul antrenament al echipei.
Oficialii celor de la Gimnasia nu se lasă și încearcă să-l convingă pe Diego să rămână măcar pentru meciul cu Arsenal Sarandi, programat luni. Jurnaliștii de la Tyc Sports spun că Maradona ar putea fi prezent pe stadionul din La Plata ca să-și ia la revedere cum se cuvine de la fani.
https://i.eurosport.com/2019/11/19/2719851.jpg
Fotbal
Seara magică a "băiatului de Aur", Moruțan. Nota primită, "palmele de bucurie" ale lui Terim
IERI LA 19:32
Maradona a anunțat în urmă cu o săptămână că va pleca în cazul în care actualul președinte nu va mai candida la următoarele alegeri pentru conducerea clubului. "Dacă Pellegrino rămâne, atunci voi rămâne și eu" a spus fostul decar al naționalei sud-americane. Între timp, Pellegrino a anunțat că nu va fi angrenat în lupta pentru viitoarea poziție de președinte, iar Maradona s-a ținut de cuvânt.
Numai opt meciuri a stat Maradona pe banca celor de la Gimnasia de La Plata, în care a obținut trei victorii și cinci înfrângeri.
Fotbal
Messi şi-a vărsat în sfârşit frustrarea: "M-aţi tratat ca pe un eşec!"
09/09/2021 LA 07:32
Premier League
Un matematician de la Oxford a stabilit GOAT-ul din fotbal. Verdictul specialistului
08/09/2021 LA 14:20