Este anunțul momentului în Spania. Întors ieri la antrenamente, atacantul francez l-a informat deja pe Mauricio Pochettino că intenția sa este să meargă la Real Madrid după încheierea contractului cu PSG. Mbappe continuă, iată, să facă demersurile necesare pentru a merge în La Liga din sezonul viitor.
După cum a transmis Marca, atacantul lui PSG i-a comunicat deja lui Mauricio Pochettino că sub nicio formă nu va mai continua în Franța după încheierea contractului, în iunie 2022. Vedeta PSG-ului a ajuns ieri la antrenamentele conduse de tehnicianului argentinian și a efectuat cu succes examenele medicale.

Mbappe, hotărât să plece de la PSG! Real Madrid, aleasa francezului

Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
20/01/2022 LA 06:24
Potrivit informațiilor ajunse în presa din Spania, Kylian Mbappe s-a întâlnit cu Pochettino ieri și a purtat o discuție informală în care i-a spus argentinianului că nu va rămâne la PSG după expirarea contractului. Din 2022, Mbappe visează să joace la Real Madrid, însă nu va forța o plecare mai rapidă de la PSG din respect pentru echipă.
Mbappe a refuzat deja oferta de reînnoire pe care i-a oferit-o Nasser Al-Khelaifi în ultimul an și acum a făcut un nou pas spre a rupe legătura cu PSG, legătură pe care o are încă din 2017, când parizienii l-au adus ca împrumut de la Monaco cu o clauză obligatorie de cumpărare de 180 de milioane de euro.
Madrid, de partea cealaltă, încearcă de asemenea să mențină interesul pentru Kylian Mbappe, dar nu forțează transferul, asta pentru că Florentino Perez nu are de gând să se arunce în a cheltui foarte mulți bani pentru moment. Președintele Realului ar dori să-l aducă pe Mbappe pe Bernabeu din postura de jucător liber de contract, mai degrabă decât să forțeze aducerea lui anul acesta, în schimbul a aproximativ 120 de milioane de euro.
Liga
Real Madrid, all in pentru Haaland și Mbappe! Suma uriașă pregătită pentru cele două transferuri
17/01/2022 LA 09:03
Ligue 1
Noi detalii privind accidentarea lui Neymar! Când ar putea reveni starul lui PSG pe gazon
13/01/2022 LA 11:39