Claudio Marchisio, fostul jucător al celor de la Juventus, Empoli și Zenit Saint Petersburg, a vorbit laudativ la adresa fostului mijlocaș al celor de la FC Barcelona, Andres Iniesta. Acesta din urmă evoluează în prezent pentru Vissel Kobe, echipă din prima ligă japoneză.
Marchisio a afirmat că nu-și explică motivul pentru care Andres Iniesta nu a câștigat în cariera lui fabuloasă un Balon de Aur. Italianul consideră că fostul fotbalist al Barcelonei este cel mai bun din toate timpurile, după cum a precizat la Gala Premiilor Liedholm.

Iniesta, lăudat de Marchisio

Premier League
Arsenal, cel mai neașteptat transfer! Arteta a confirmat: "Suntem în discuții cu el"
ACUM 5 ORE
"Andres Iniesta este un jucător fantastic și avem o relație grozavă. El nu a câștigat niciodată un Balon de Aur… pur și simplu nu-mi pot explica de ce. Așa cum am mai spus acum câteva zile într-un interviu, Iniesta are trei creiere, unul în piciorul lui drept, altul în piciorul stâng și cel rămas în cap. Este incredibil cât de ușor face fotbalul să pară. El a fost fără îndoială arma letală a Barcelonei. Da, e adevărat, îl au pe Messi, dar pentru mine, Iniesta este unul dintre cei mai buni jucători din întreaga istorie a fotbalului", a spus Marchisio.
Fotbal
Destinul tragic al lui Wilshere: "De ce nu joacă tatăl tău? Nu se pricepe la fotbal, nu?"
25/08/2021 LA 09:06
Liga
"Messi era totul!" Reacții emoționante ale lui Xavi și Iniesta după transferul lui Messi la PSG
10/08/2021 LA 17:26