Claudio Marchisio, fostul jucător al celor de la Juventus, Empoli și Zenit Saint Petersburg, a vorbit laudativ la adresa fostului mijlocaș al celor de la FC Barcelona, Andres Iniesta. Acesta din urmă evoluează în prezent pentru Vissel Kobe, echipă din prima ligă japoneză.
Marchisio a afirmat că nu-și explică motivul pentru care Andres Iniesta nu a câștigat în cariera lui fabuloasă un Balon de Aur. Italianul consideră că fostul fotbalist al Barcelonei este cel mai bun din toate timpurile, după cum a precizat la Gala Premiilor Liedholm.

Iniesta, lăudat de Marchisio

Fotbal
Balonul de Aur 2021 | Messi, pentru a 7-a oară cel mai bun fotbalist al lumii! Toți laureații serii
29/11/2021 LA 22:10
"Andres Iniesta este un jucător fantastic și avem o relație grozavă. El nu a câștigat niciodată un Balon de Aur… pur și simplu nu-mi pot explica de ce. Așa cum am mai spus acum câteva zile într-un interviu, Iniesta are trei creiere, unul în piciorul lui drept, altul în piciorul stâng și cel rămas în cap. Este incredibil cât de ușor face fotbalul să pară. El a fost fără îndoială arma letală a Barcelonei. Da, e adevărat, îl au pe Messi, dar pentru mine, Iniesta este unul dintre cei mai buni jucători din întreaga istorie a fotbalului", a spus Marchisio.
Liga
Coutinho, pe urmele lui Iniesta! Ce decizie a luat brazilianul pentru a-și relansa cariera la Barca
27/11/2021 LA 09:07
Fotbal
Topul fotbaliștilor care nu au meritat Balonul de Aur. Cei mai controversați câștigători
22/11/2021 LA 09:15