În jurul orei 19:30, în timp ce Marchisio și partenera sa de viață se aflau în locuința lor din Vinovo, Torino, acolo unde ei trăiesc de mai mulți ani, au fost atacaţi de patru bărbați mascaţi. Aceştia au intrat în casă și i-au amenințat cu pistoale.
Fostul fotbalist a fost obligat să le dea bijuterii și bani, pentru a scăpa nevătămați. Gazzetta dello Sport scrie că deocamdată nu se cunoaște valorea furtului, dar se presupune că este vorba de valori considerabile.
Hoții au reușit să fugă neprinși, aceștia având mașina în afara complexului rezidențial. Marchisio a anunțat imediat poliția, care a început să analizeze imaginile video pentru că acest complex este blindat de camere de luat vederi.
Fotbal
PSG, un nou meci dezamăgitor. Wijnaldum i-a salvat în prelungiri pe parizieni de la înfrângere
ACUM 5 ORE
În contextul în care accesul se face pe baza introducerii unui cod numeric, pătrunderea unor persoane din afară e cu atât mai grea.
Claudio Marchisio (33 de ani) a ales să se retragă din fotbal în acest an; ultima echipă la care a fost este Zenit Sankt Petersburg. La gruparea din Rusia, mijlocașul a evoluat timp de un an, unde a jucat doar 15 meciuri și a marcat de două ori.
Italianul a jucat aproape în toată cariera lui de fotbalist la Juventus, acolo unde a debutat la echipa mare în anul 2005. Cu excepţia sezonului 2007-2008, în care a fost împrumutat la Empoli, Claudio Marchisio a jucat doar la Juventus, până să plece anul trecut la Zenit.
Fotbal
Real Madrid, succes mare pe terenul lui Sociedad! Benzema s-a "rupt"
ACUM 5 ORE
Fotbal
Napoli, înfrângere dramatică împotriva Atalantei, pe teren propriu, după ce a avut 2-1
ACUM 5 ORE