Marco Van Basten a ales între Cristiano Ronaldo și Lionel Messi. Fostul mare jucător de la AC Milan și naționala Olandei este de părere că Lionel Messi este mai bun decât starul lui Manchester United. Mai mult decât atât, Van Basten nu pare să fie de acord cu această dezbatere, fiind de părere că cei care spun de portughez că este mai bun nu știu nimic despre fotbal:
"Cristiano este un jucător grozav, dar cei care spun că el este mai bun decât Messi nu știu nimic despre fotbal. Sau poate o spun cu rea credință.
Messi este unic. Imposibil de imitat și imposibil de reprodus. Un jucător ca el apare la 50 sau 100 de ani", a declarat Van Basten pentru Corriere dello Sport.
Liga
Depay, decis să continue la Barcelona, deși catalanii vor să-l dea la schimb într-o super afacere
ACUM 20 MINUTE
Citește și:

Van Basten nu consideră că Messi se află în top 3 cei mai buni jucători din toate timpurile

Chiar dacă are numai cuvinte de laudă la adresa lui Lionel Messi, Marco Van Basten nu îl include pe argentinian în top 3 cei mai buni jucători din istoria fotbalului. Chiar dacă Messi deține recordul de Baloane de Aur (7) și a marcat peste 800 de goluri la echipele de club și la naționala Argentinei, Van Basten are alți trei favoriți înaintea argentinianului:
"Pele, Maradona și Cruyff sunt, pentru mine, cei mai mari jucători din istorie. Când eram copil voiam să fiu ca Johan Cruyff. A fost prietenul meu, îmi este dor de el. Pele și Maradona au fost și ei incredibili.
Messi este și el un jucător grozav, dar Maradona a avut mereu mai multă personalitate într-o echipă. Messi nu este genul care să se pună în față atunci când echipa merge la război. Messi este în spatele celor trei, alături de alți jucători mari, precum Cristiano Ronaldo, Michel Platini sau Zinedine Zidane", a mai spus Van Basten.
Premier League
Rashford, încrezător după primele antrenamente cu Ten Hag. Ce a spus despre atmosfera de la club
ACUM 38 MINUTE
Liga
Un jucător de 100 de milioane de € i-a spus da lui Xavi! Barcelona încearcă o mutare de răsunet
ACUM 3 ORE