Wembley va găzdui semifinalele și finala Euro 2020, precum și cele trei meciuri din faza grupelor jucate de Anglia și o partidă din optimile de finală.
Însă din cauza pandemiei de coronavirus situația este una complicată iar planul UEFA de a organiza Euro în 12 orașe europene pare unul dificil de implmentat. Astfel, au apărut zvonurile conform cărora întreg turneul s-ar putea muta în Anglia.
Bundesliga
Lewandowski, înapoi pe teren pentru titlu! Flick anunţă că polonezul e gata de revenire
ACUM 23 MINUTE
Vorbind pentru The Sun, Johnson a declarat că este posibil ca Anglia să organizeze mai multe meciuri la Euro, însă a precizat că decizia aparține UEFA.
”Găzduim Campioantul European. Vom organiza semifinalele și finala. Dacă vor alte meciuri găzduite de noi, cu siguranță vom putea face asta, dar deocamdată nu am stabilit nimic cu UEFA”, a declarat Johnson.

Marea Britanie și Irlanda vor să organizeze Mondialul din 2030

Johnson a vorbit și despre posibilitatea ca Marea Britanie și Irlanda să găzduiască Campionatul Mondial din 2030.
Ne dorim foarte, foarte mult să aducem fotbalul acasă în 2030. Cred că este locul potrivit. Este casa fotbalului, este momentul potrivit. Ar fi minunat
The Sun a scris și că anunțul bugetului emis de Rishi Sunak de miercuri va aloca 2,8 milioane de lire pentru candidatura Marii Britanii și Irlandei de a găzdui Mondialul din 2030.
Spania și Portugalia și-au depus și ele candidatura pentru a organiza împreună Mondialul, la fel ca România, Grecia, Bulgaria și Serbia.
Uruguay, Argentina, Paraguay și Chile fac și ele echipă în timp ce Maroc este așteptată să-și depună și ea din nou candidatura după ce a pierdut cursa pentru turneul din 2026 câștigată de Canada, SUA și Mexic.
Liga
Zidane, mesaj pentru UEFA: ‘’Ar fi ilogic şi absurd ca Real Madrid să fie descalificată din UCL”
ACUM 32 MINUTE
Fotbal
UEFA nu va lua nicio măsură împotriva cluburilor care au vrut să formeze Super Liga
ACUM O ORĂ