Anglia ne-a învins dintr-un penalty obţinut de Grealish şi marcat de Rashford. În absenţa lui Kane, menajat, vârful lui United a fost desemnat să bată lovitura de la 11 metri, însă odată cu înlocuirea acestuia a devenit incert cine ar trebui să execute, în cazul unui nou penalty. Şi Jordan Henderson, care tocmai fusese introdus, şi-a asumat responsabilitatea. S-a crezut că a fost o decizie tehnică, astfel încât căpitanul lui Liverpool să marcheze un gol care să îl ajute la moral (a fost la primul meci din februarie), însă Southgate a negat acest lucru. Dimpotrivă, selecţionerul a fost extrem de deranjat că mijlocaşul a luat o astfel de hotărâre, tehnicianul aşteptându-se ca Dominic Calvert-Lewin să bată.
"Mă aşteptam Calvert-Lewin să îl bată, îl vom întreba pe Hendo la ce s-a gândit (n.r. când a luat decizia să bată el). Cred că data viitoare vom avea o ierarhie clară", a spus Southgate la final, pentru BBC.
Fotbal
Reacția lui Klopp după zvonurile privind transferul lui Mane! "Nu mi-ar putea păsa mai puțin"
ACUM 11 MINUTE

Southgate, mulţumit de cum a arătat Anglia în repriza a doua cu România

În ceea ce priveşte meciul propriu-zis, tehnicianul Angliei a vorbit despre faptul că echipa sa nu a fost suficient de concentrată în prima parte, dar în repriza a doua a arătat în multe momente bine. Lucru încurajator, mai ales că din formaţia de start au lipsit majoritatea pieselor grele.
"Am avut şanse să obţinem un rezultat mai confortabil, dar şi ei au avut ocazii să înscrie, mai ales în finalul meciului. În prima repriză nu am muncit suficient de mult, nu am făcut un pressing bun. După pauză, am avut o altă atitudine, ne-am îmbunătăţit sensibil jocul. Pe final, am trecut la 4-3-3, a ost un exerciţiu bun. E bine că am obţinut un rezultat pozitiv şi că unii jucători au prins minute", a mai spus selecţionerul Angliei.
România nu mai pierduse în faţa Angliei de la Cupa Mondială din 1970. Echipa antrenată de Mirel Rădoi a ajuns la patru înfrângeri consecutive, două oficiale (0-1 cu Germania, 2-3 cu Armenia, ambele în preliminariile Cupei Mondiale din 2022) şi două amicale (0-2 cu Georgia şi 0-1 cu Anglia). La EURO 2020, Anglia face parte din Grupa D, alături de Croaţia, Cehia şi Scoţia, urmând să debuteze în data de 13 iunie, pe Wembley, contra vicecampioanei mondiale Croaţia.
În ceea ce o priveşte pe Anglia, aceasta are mult de muncă pentru a câştiga Euro 2020. La turneul final, trupa lui Southgate face parte din Grupa D, alături de Croaţia, Cehia şi Scoţia, urmând să debuteze în data de 13 iunie, pe Wembley, contra vicecampioanei mondiale, Croaţia.
Ligue 1
"Mbappe va face istorie!" Ronaldinho, convins că starul lui PSG este cel mai bun jucător din Franța
ACUM O ORĂ
Romanian Liga I
Dusan Uhrin, ferm înainte de returul barajului cu U Cluj! "Situația clubului nu este prea bună!"
ACUM 3 ORE