Hațegan a trecut prin momente complicate aseară, după ce a venit de la un antrenament. Arbitrul a simțit dureri în piept, dar starea sa generală nu era una atât de alterată încât să ridice mari semne de întrebare. Pentru o persoană normală, care nu cunoaște în detaliu simptomele unui infarct.
Hațegan, absolvent de Medicină, a înțeles că ceva e în neregulă și, spre marea lui șansă, s-a prezentat la spital. Probabil că 9 din 10 oameni nu ar fi făcut acest demers, astfel că șansele de salvare scădeau simțitor.
"În timpul antrenamentului a simțit o durere în piept. Cum este medic de profesie, și-a dat seama de simptome și a urcat în mașină, mergând singur la spital. A ajuns în cele din urmă la Pădurea Verde, la Timișoara, și în urma unui EKG i s-a spus că are ceva venă înfundată. I-a fost montat un stent", a declarat un apropiat al lui Ovidiu Hațegan, pentru Special Arad.
Romanian Liga I
Dan Petrescu râde de FCSB: "S-o țină tot așa". Ce spune despre o medalie de campion pentru Șumudică
ACUM 20 MINUTE
Hațegan se află internat în acest moment la Institutul de Cardiologie "Pădurea Verde" din Timișoara. El a fost transportat de urgență de la spitalul din Arad, unde a mers inițial, pentru a fi operat și a îi fi montat un stent.

Balaj: "Hațegan a avut noroc că a fost acasă. Putea fi într-un avion"

Cristi Balaj, actualul președinte de la CFR și bun prieten cu Hațegan, e convins că centralul se va recupera și consideră că există șanse să își continue cariera în arbitraj.
Fostul arbitru consideră că Hațegan a avut noroc de două ori, dincolo de momentul groznic traversat: a avut inspirația să meargă la doctor și a avut acces ușor la un spital.
"Putea sa fie undeva printr-un un avion şi lucrurile s-ar fi complicat. A avut inspiraţia să meargă la un consult. O şansă mare pentru că acum cardiologia e un domeniu care a avansat foarte mult. Am încredere că el va reveni pe teren. I-am scris din dorința de a-l încuraja. Arbitrajul e un domeniu care consumă foarte mult", a spus Balaj pentru ProX.
Europa League
La 90 de minute de istorie. Tavernier poate deveni primul fundaș golgheter din istoria Europa League
ACUM 36 MINUTE
Fotbal
Real Madrid și Manchester United au fost detronate! Care este cel mai valoros club din lume
ACUM 3 ORE