Într-un interviu acordat pe Instagram Live celor de la Corriere della Sera, fostul atacant italian a declarat: ”În câțiva ani va merge la o echipă mare pentru 200 sau chiar 300 de milioane de euro”. După ce a înscris 29 de goluri în 27 de partide pentru Red Bull Salzburg, Haaland a fost achiziționat de Borussia Dortmund pentru 20 de milioane de euro în ianuarie.
”Haaland este cel mai puternic dintre toți atacanții și a făcut bine că a ales să meargă la Borussia Dortmund, este cel mai bun club pentru a progresa”, a afirmat Vieri, cel care a marcat 194 de goluri în 374 de meciuri în întreaga carieră evoluând la cluburi importante precum Juventus, Inter sau Atletico Madrid.
De Haaland erau interesate cluburi precum Real Madrid și Manchester United înainte ca norvegianul să se transfere în Germania. El a impresionat și în Bundesliga marcând 12 goluri în 11 meciuri iar Dortmund va cere probabil o sumă considerabilă pentru a renunța la el. Real Madrid este în continuare interesată iar echipa din capitala Spaniei pare favorită pentru a-l cumpăra pe atacant.
Premier League
Barcelona și Liverpool pregătesc o super-afacere! Schimbul de jucători pregătit de cei doi granzi
ACUM 39 MINUTE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Barcelona primește despăgubiri de la FIFA în urma accidentării lui Araujo! Cât vor lua catalanii
ACUM 2 ORE
Liga Națiunilor UEFA
România – Bosnia se va juca cu casa închisă! Interes uriaș pentru meciul care ne poate retrograda
ACUM 3 ORE