Pele s-a arătat extrem de afectat de dispariția lui Maradona și a postat un mesaj emoționant pe contul de Twitter la puțin timp după ce a aflat tragica veste.
"Ce vești triste. Am pierdut un prieten minunat, iar lumea a pierdut o legendă. Sunt multe lucruri de spus, dar momentan îmi doresc ca Dumnezeu să-i dea putere familiei sale. Într-o bună zi, sper să jucăm fotbal împreună în cer.", a scris Pele, în urmă cu o săptămână.
Ieri seară, la o săptămâna de la tragedia care a cutremurat lumea fotbalului, Pele a scris un nou mesaj, la fel de sensibil. Triplul campion mondial, ajuns la 80 de ani, consideră că lumea ar fi fost mult mai frumoasă dacă oamenii i-ar fi admirat pe el și pe Maradona individual, fără să-i compare.
Liga
Agentul lui Dembele, sunat de reprezentantul unui club uriaș! Ziariștii au surprins momentul
ACUM 10 ORE

Pele, mesaj superb pentru Maradona: "În modul tău unic, ne-ai învățat să iubim mai mult"

Pele i-a declarat încă o dată prietena sa sinceră lui "El Pibe de Oro", spunând că argentinianul a fost unic prin modul lui de a fi:
"A trecut o săptămână de când ne-ai părăsit. Mulți au insistat să ne compare toată viața lor. Ai fost un geniu care a încântat lumea întreagă. Un magician cu mingea la picior. O legendă adevărată. Dar, mai mult decât orice, ai fost pentru mine un mare prieten, cu o inimă și mai mare.
Astăzi, cred că lumea ar fi fost și mai frumoasă dacă ne-ar fi comparat mai puțin și ne-ar fi admirat pe fiecare mai mult. Pentru că tu ești incomparabil. În modul tău unic, ne-ai învățat să iubim mai mult și să o spunem. Plecarea ta prematură nu m-a lăsat să-ți zic acest lucru, așa că îți scriu: Te iubesc, Diego.
Prieten drag, îți mulțumesc pentru călătoria noastră. Într-o zi, în Rai, vom juca împreună în aceeași echipă. Și va fi prima oară când voi ridica pumnul în aer în semn de triumf fără să celebrez un gol. Va fi pentru că te voi putea îmbrățișa din nou", a scris Pele, pe contul de Facebook.
Africa Cup of Nations
Cupa Africii | Egipt și Guineea Ecuatorială, victorii la penalty-uri! Cum arată tabloul sferturilor
ACUM 11 ORE
Scottish Premiership
Rangers îi caută un înlocuitor lui Ianis Hagi! Ce român este pe lista scoțienilor
ACUM 12 ORE