După trei luni de pauză, Liga 1 reîncepe în acest sfârșit de săptămână. Meciul rundei le aduce faţă în faţă pe două dintre candidatele la titlu. CFR Cluj - FCSB se joacă duminică la ora 20:00, iar fostul câștigător al "Balonului de Aur", Rivaldo mizează pe CFR în lupta pentru câștigarea Ligii 1.
În calitate de ambasador Betfair, Rivaldo a analizat situația din Liga 1 înainte ca fotbalul să revină în România.
"Cred că CFR Cluj este puţin mai puternică decât restul echipelor, iar poziția ei în clasament reflectă acest lucru. Cred că CFR are toate condițiile necesare pentru a deveni din nou campioană în acest sezon", a spus Rivaldo.
Liga
Mbappe îi mai dă o lovitură lui Realului! Se implică în deturnarea unui star din drumul către Madrid
ACUM 8 ORE
De altfel, CFR Cluj este favorită și în viziunea bookmarker-ilor, atât la derby-ul cu FCSB, cât și la câștigarea titlului.

Rivaldo: "Admir structura clubului FC Viitorul"

Rivaldo a vorbit și despre situația clubului la care joacă fiul său, Rivaldinho. Astfel, campionul mondial din 2002 consideră că FC Viitorul a avut ghinion necalificându-se în play-off. Echipa antrenată de Gheorghe Hagi a ratat play-off-ul pentru doar două puncte, remizând în ultima etapă a sezonului regulat, când o victorie ar fi calificat-o în primele șase echipe ale campionatului. Chiar şi aşa, fostul mare fotbalist brazilian a avut doar cuvinte de laudă la adresa proiectului lui Gică Hagi.
"Echipa a fost într-o formă bună și a ratat play-off-ul pentru doar câteva puncte, deci cu siguranță este o echipă de prima jumătate a clasamentului. Au un avans mare în fața celor din zona retrogradării și beneficiază de un lot bun. Viitorul nu va retrograda. Echipa juca bine înainte de pandemie, dar a avut ghinion în a nu se califica în play-off. Îmi amintesc că a fost pe locurile 2-3 de-a lungul sezonului, dar a pierdut un meci, a făcut câteva remize și a ajuns să fie prima echipă de sub linie, care nu își dispută titlul", a explicat ambasadorul Betfair.
Viitorul își reîncepe sezonul pe teren propriu în fața lui CSM Politehnica Iași, duminică la ora 17:00, iar Rivaldo a fost impresionat de organizarea clubului în vizitele sale din România.
"Fără să pot să menționez un anumit jucător de la Viitorul, admir structura clubului ca întreg. Dezvoltă mulți jucători pentru echipele naționale ale României. Am fost acolo în vizită și am urmărit munca depusă, iar Gheorghe Hagi și Gheorghe Popescu trebuie felicitați pentru ce fac acolo. Fiul lui Hagi, Ianis, este un exemplu bun și un rod al muncii lor din ultimii ani", a concluzionat Rivaldo.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Liga
Real Madrid a uitat de Mbappe! Oferă de 120 de milioane de € pentru un jucător de același profil
ACUM 10 ORE
Romanian Liga I
Noul acționar de la Rapid: "Modelul de business de la CFR Cluj îl înţeleg foarte greu"
ACUM 10 ORE