Ciprian Marica este revoltat nu doar de cuvintele prost alese de arbitrul român în timpul partidei dintre PSG și Istanbul Basaksehir, ci și de reacția echipei din Turcia. Fostul internațional român a jucat timp de șapte ani în Germania, dar a evoluat și pentru un club din Turcia, Konyaspor, între 2014 și 2015. Marica pune la îndoială reacțiile părților implicate în incidentul de marți seară.
Bucureșteanul în vârstă de 35 de ani a postat un mesaj dur pe rețelele de socializare.
"Colțescu a greșit! Dar de la asta până a i se da o dimensiune planetară unei erori de exprimare e cale lungă. S-a făcut un circ incredibil cu retragerea de pe teren, cu refuzul de a mai juca fotbal! Știu ce spun, fiindcă, spre exemplu, în cariera mea n-am văzut nici o reacție când noi, românii, eram făcuți țigani pe afișele meciurilor oficiale la Paris. Și în atâtea și atâtea situații, în meciuri din Champions League, în jocuri cu vizibilitate mare", a transmis Marica, într-o postare pe Facebook.
Romanian Liga I
Meci cu 5 goluri la Ovidiu, Farul – FC U Craiova 3-2. Cum arată clasamentul în zona play-off
ACUM 13 MINUTE

Marica: "Ați făcut show! Se duce în derizoriu lupta contra rasismului"

Ciprian Marica și-a continuat perorația pe același ton.
"Aloooo, domnilor fotbaliști și oficiali, ați făcut show în seara asta! Din păcate pornit de la o greșeală de exprimare a lui Coltescu, așa cum am mai spus, într-un dialog în română cu colegul lui, nu i s-a adresat unui jucător sau antrenor. Cu acest gen de spectacol chiar se duce în derizoriu lupta contra rasismului, se aduce un deserviciu celor care chiar fac eforturi serioase pe acest plan", a mai spus Ciprian Marica.
"Avem noi, românii, multe probleme, dar asta cu rasismul nu", a concluzionat Marica pe contul său de Facebook.
Fotbal
OFICIAL | Mario Balotelli revine în naționala Italiei, înainte de meciurile de baraj pentru CM
ACUM 2 ORE
Premier League
Claudio Ranieri a fost demis de la Watford după doar 112 zile!
ACUM 3 ORE