Răzvan Marin a purtat banderola de căpitan al naționalei României în meciul din această seară și a reușit să înscrie din lovitură de la 11 metri, în minutul 20.
La finalul partidei, mijlocașul lui Cagliari a dezvăluit că el este primul jucător aflat pe lista "tricolorilor" care execută penalty-urile. În același timp, Marin a mărturisit că se gândea că va fi căpitan la partida cu Belarus:
"Veneam după rezultate negative și era importantă această victorie pentru moralul nostru, chiar dacă a fost amical. Acest joc ne-a prins bine ca să pregătim meciul cu Norvegia. O să dăm totul ca să scoatem rezultate pozitive cu Norvegia și Irlanda de Nord.
Romanian Liga I
CFR, prima din Liga 1 care debutează în sezonul 2022/23 al cupelor europene! Programul românilor
ACUM 2 ORE
A fost o mândrie să fiu căpitan! Când am văzut că nu joacă 'Tătă' m-am gândit că e posibil să fiu căpitan. Mă bucur că mi se oferă această încredere, sper să nu dezamăgesc. La penalty-uri eu sunt primul pe listă, apoi sunt Pușcaș și Florin Tănase. Și de obicei cine obține un penalty, nu-l bate.
Acum am un ritm de joc mai bun, joc la Cagliari. Mi se oferă încredere și acolo, încerc să-mi fac treaba cât mai bine.", a spus Răzvan Marin, pentru Pro X.

România s-a impus împotriva Belarusului, într-un meci cu 8 goluri

Naționala României a deschis scorul în minutul 11, când Bogdan Mitrea a reluat cu capul în plasă centrarea expediată de Răzvan Marin. A fost primul gol înscris de Mitrea pentru "tricolori", la vârsta de 33 de ani.
Pușcaș a fost faultat în careu de Naumov peste 7 minute, iar Răzvan Marin a transformat fără emoții lovitura de la 11 metri. Nedelcearu a înscris, la rândul său, primul său gol la națională în minutul 31, când a fost lăsat în poziție ideală de devierea lui Mogoș. Fundașul a reluat în plasă din 6 metri.
Pușcaș a stabilit scorul pauzei, 4-0, în minutul 44, ajungând la golul cu numărul 8 pentru naționala României. Nedelcearu a bifat "dubla" în minutul 55, după ce portarul bielorușilor a deviat imprecis mingea șutată de Florin Tănase.
La scorul de 5-0 pentru "tricolori", Mirel Rădoi a efectuat 3 schimbări, iar jocul României s-a destabilizat ușor. Oaspeții au apelat și ei la 3 modificări, reușind apoi să înscrie de 3 ori, prin Kendysh (min. 63), Bakhar (min. 80) și Klimovich (min. 90+2). La scorul de 5-2, în minutul 83, David Lazar a apărat un penalty executat de Yablonski.
S-a încheiat 5-3 pentru România, care acum se pregătește pentru meciurile cu Norvegia și Irlanda de Nord, din Liga Națiunilor.
Liga
Primul pas pe care Real Madrid o să-l facă după finala Champions League! Pentru cine începe asaltul
ACUM 4 ORE
Liga Campionilor UEFA
Liverpool - Real Madrid, LIVE TEXT de la 22:00 | E ziua finalei Champions League! Tot ce e de știut
ACUM 6 ORE