Universitatea Craiova își începe parcursul european din acest sezon contra albanezilor de la KF Laci, ce a terminat pe locul al treilea în campionatul intern stagiunea trecută. Marinos Ouzounidis a declarat că urmează două meciuri complicate.
"Va fi un meci dificil cu Laci, fiindcă adversara noastră nu este o echipă slabă. I-am văzut împotriva celor de la Podgorica şi ne-am convins că nu sunt un oponent modest. În Europa toate meciurile sunt dificile, iar dacă nu eşti concentrat şi dacă vom crede că suntem calificaţi fără să jucăm, atunci vom face o uriaşă greşeală.
Trebuie să ne recuperăm până la ora meciului, să vedem pe cine putem conta, fiindcă avem ceva probleme medicale la echipă, cu Vătăjelu, cu Baiaram, să vedem dacă-l vom putea recupera pe Antoine Conte. Cel mai important în acest moment este să lucrăm în echipă", a declarat Marinos Ouzounidis.
Fotbal
Reacția favoritului la înlocuirea lui Rădoi pe banca Craiovei. "Sunt un oltean adevărat"
ACUM 5 ORE

Dacă trec de albanezi urmează o dublă grea

În cazul calificării în turul III, oltenii vor juca contra celor de la Anderlecht, cea mai galonată echipă din Belgia, cu 34 de titluri. Dar care sezonul anterior a încheiat doar pe locul patru, fiind devansată de Club Brugge, Genk şi Antwerp.
Fosta echipă a lui Nicușor Stanciu este antrenată de Vincent Kompany, care a făcut senzație în defensiva celor de la Manchster City și a naționalei Belgiei, pentru care a bifat 89 de selecții și 4 goluri.
Lotul Craiovei pentru Conference League:
PORTARI: Mirko Pigliacelli, David Lazar, Laurenţiu Popescu, Denis Rusu
FUNDAŞI: Mihai Bălaşa, Nicuşor Bancu, Marius Constantin, Antoine Conte, Valerică Găman, Bogdan Vătăjelu, Ştefan Vlădoiu, Ionuţ Mitran
MIJLOCAŞI: Alexandru Cicâldău, Mihai Căpăţînă, Ovidiu Bic, Alexandru Cîmpanu, Matteo Fedele, Alexandru Mărieş, Vasile Constantin, Alexandru Mateiu, Dan Nistor, Reagy Ofosu, Gustavo Vagenin, Ştefan Baiaram, Vladimir Screciu, Marian Danciu
ATACANŢI: Andrei Ivan, Elvir Koljic, Ivan Mamut, Jovan Markovic
Serie B
Pușcaș a marcat primul gol pentru Genoa, în Serie B! Românul, decisiv în victoria echipei sale
ACUM 5 ORE
Fotbal
Leo Strizu, mulțumit de prestația elevilor săi la Botoșani. Noul principal a făcut din nou o gafă
ACUM 6 ORE