Balotelli a marcat cinci goluri în 19 apariții pentru echipa din Serie A înainte de suspendarea fotbalului din cauza pandemiei de coronavirus. Balotelli ar putea însă să plece de la club după încheierea sezonului actual, de el fiind interesate atât Vasco da Gama cât și Galatasaray, conform Football Italia.
Jucătorul de 29 de ani a ajuns la clubul din orașul său natal vara trecută fiind liber de contract, însă Brescia a avut mari probleme în acest sezon. Echipa se află pe ultimul loc cu 16 puncte după 26 de meciuri jucate, la 9 distanță de un loc care asigură rămânerea în Serie A.
Despre o plecare a lui Balotelli, care a jucat pentru opt cluburi diferite, printre care Manchester City, Liverpool, Inter și Milan, la Galatasaray s-a mai scris și în ianuarie de către presa italiană.
Fotbal
Forster, parada sezonului, în fața lui Sterling, în Southampton - City
ACUM 33 MINUTE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Eveniment rar pe un stadion de fotbal. Meci din Premier League, întrerupt din cauza unei drone!
ACUM O ORĂ
Fotbal
Golul marcat de Rashford în ultimul minut al duelului cu West Ham! Reușita, extrem de controversată
ACUM 2 ORE