Fostul internațional Marius Niculae a primit o provocare din partea unui sponsor al echipei naționale U21, să răspundă la 10 dintre întrebările primite de la suporteri pe pagina de Facebook.
Una dintre întrebările primite de Marius Niculae a fost următoarea: "Pe cine vezi din actuala națională U21 că ar putea să fie următorul Marius Niculae?"
Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
ACUM 3 ORE

Marius Niculae: "Poate Birligea... L-am văzut la antrenamente și se apropie de fizicul meu"

"Momentan îl aștept să crească fizic, pentru că în ziua de azi nu se mai pune baza pe un veritabil nr. 9. Sistemele de joc, după cum le știm, nu mai au în componență acel nr. 9 clasic. Eu sper să-l descoperim cât mai curând.
Poate Birligea... L-am văzut la antrenamente și se apropie de fizicul meu. Deși nu este un jucător foarte cunoscut, eu sper să devină un viitor nr. 9", a venit răspunsul lui Marius Niculae, în prezent managerul sportiv al lotului U21, potrivit unui video postat de FRF pe pagina de Youtube.
Daniel Birligea este un atacant din lotul echipei CFR Cluj. El a fost convocat în premieră de Florin Bratu la naționala U21, pentru meciurile amicale de la sfârșitul acestei luni, cu Finlanda și Maroc. În primul joc a intrat ca rezervă și a contribuit la victoria tricolorilor, cu 2-1. Birligea a înscris golul de 1-1 în minutul 87, iar Miculescu a adus victoria în minutul 90.
Atacantul a crescut la Palermo și a evoluat la Teramo Clacio, înainte de a fi transferat în iarnă de CFR Cluj.
Naționala U21 își continuă programul de jocuri amicale marți, de la ora 19:00, cu o partidă contra selecționatei similare a Marocului.
Liga
Ce opțiuni mai are Real Madrid pentru postul de atacant după ce a rămas fără Mbappe și Haaland
ACUM 10 ORE
Liga Campionilor UEFA
Benzema, după ce Mbappe a refuzat Real Madrid: "Nu e momentul să vorbim despre lucruri mărunte"
ACUM 11 ORE