Marius Șumudică a fost ofertat în această săptămână de FCSB, dar tehnicianul de 50 de ani a refuzat din mai multe motive. Deși a declarat că și-ar dori să antreneze în continuare în România, pentru a fi aproape de familie, Șumudică va putea refuza cu greu ofertele pe care le are momentan.
Potrivit digisport.ro, antrenorul are pe masă 2 propuneri clare, pe bani foarte mulți. Prima dintre ele este de la Al Feiha, formație care și-a asigurat rămânerea în prima ligă din Arabia Saudită. Salariul cu care este ademenit românul în țara din golf este unul uriaș: 1,5 milioane de € pe sezon.
În cazul în care ar accepta această ofertă, Șumudică ar fi la a 3-a aventură în acea parte a lumii, după ce le-a mai antrenat pe Al Shaab, în Emiratele Arabe Unite (2012-2013) și Al Shabab, în Arabia Saudită (2018-2019), de fiecare dată fiind foarte apreciat.
Cupa Mondială FIFA
Succesul de la Copa America l-a eliberat pe Messi: "Leo este fericit. Copa America i-a dat viață"
ACUM 30 MINUTE

Marius Șumudică, dorit înapoi la Kayserispor

Cea de-a 2-a ofertă pe care o are Șumudică momentan este de la o fostă echipă. Este vorba despre Kayserispor, prima formație dintre cele 3 pe care le-a antrenat în Turcia. Și în acest caz este vorba despre o propunere financiară greu de refuzat: 1 milion de € pe sezon.
Șumudică a antrenat la Kayseri în stagiunea 2017-2018, terminând pe locul 9. Turcii l-au dorit pe român și la începutul acestui an, dar Șumudică era sub contract cu Gaziantep, iar Dan Petrescu a ajuns la Kayseri, rezistând însă foarte puțin.
Așadar, Marius Șumudică este un antrenor la mare căutare și va trebui să decidă în curând la ce club va lucra începând din sezonul viitor.
Fotbal
VIDEO | Amicalul Hearts - Almeria, întrerupt după o bătaie generală între jucători! "A fost iadul"
ACUM 34 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Tite, responsabil de accidentarea lui Gabriel Jesus? Cum se apără selecționerul
ACUM 44 MINUTE