Marius Șumudică a avut un impact imediat la Yeni Malatyaspor, echipă pe care a preluat-o în pauza internațională. În primele două jocuri, antrenorul și-a condus echipa către două victorii în prima ligă din Turcia.
După 2-0 la Adana Demirspor în etapa precedentă, Malatyaspor a câștigat în această seară cu 2-1 pe teren propriu, cu Altay. De remarcat faptul că Marius Șumudică a reușit să învingă două formații clasate în prima jumătate a ierarhiei la ora partidelor. În schimb, el a preluat o echipă în suferință, în zona retrogradării, iar după aceste rezultate a urcat pe locul 11, cu 12 puncte.
Fotbal
Balonul de Aur 2021 | Messi, pentru a 7-a oară cel mai bun fotbalist al lumii! Toții laureații serii
ACUM 7 ORE
De curând, tehnicianul român în vârstă de 50 de ani a vorbit în presa din Turcia despre obiectivele sale pe banca celor de la Yeni Malatyaspor. Șumudică a spus că vrea să formeze o echipă cu care să se poată distanța de locurile din partea de jos a clasamentului. După cum merge treaba la debut, obiectivul este realizabil.
"În primul rând, vreau să creăm o echipă foarte puternică, avem nevoie de timp pentru asta. Nu am făcut încă nimic", a declarat Marius Șumudică.

Marius Șumudică antrenează a patra echipă în Turcia

Yeni Malatyaspor a devenit a patra echipă pe care Marius Șumudică o antrenează în Turcia, după Kayserispor, Gaziantep și Rizespor. Tehnicianul român în vârstă de 50 de ani a avut rezultate foarte bune în Turcia atât la Kayserispor, cât și la Gaziantep.
Marius Șumudică rămăsese fără angajament după ce a fost demis de la CFR Cluj și nu s-a grăbit să semneze cu o altă echipă, preferând să aștepte o ofertă din Turcia, campionat unde a antrenat cu succes în anii precedenți și s-a simțit cel mai bine. Acum, iată, continuă să confirme în Super Lig.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Fotbal
Fiecare vot a contat. Diferența dintre Messi și Lewandowski în lupta pentru Balonul de Aur 2021
ACUM 7 ORE
Liga
Primele reacții ale lui Lionel Messi după ce a câștigat Balonul de Aur!
ACUM 8 ORE