Antrenorul român va fi investigat de Comisia de Disciplină din Fotbalul Profesionist, după gesturile nesportive făcute în timpul partidei dintre Gaziantep și Konyaspor și pentru reacția avută în timpul conferinței de presă care a urmat meciului.
”În urma partidei cu Konyaspor, Marius Șumudică i-a aplaudat pe suporterii roș-negri, iar, ulterior, antrenorul nostru i-a ovaționat și pe fanii lui Konyaspor. Momentul când Șumudică i-a aplaudat pe fanii lui Konyaspor poate fi văzut în filmările realizate din tribune. În ciuda acestui comportament afișat de Șumudică, niște suporteri l-au agresat verbal pe antrenorul nostru, cât și pe familia acestuia, înainte și după meci. După aceste acțiuni, Marius Șumudică a semnalat jignirile și abuzurile fanilor. În plus, prima propoziție a acestuia, la conferința de presă, a fost: ”Cred că este minunat că o echipă precum Konyaspor are 13 puncte și merită mai mult”. Astfel Șumudică și-a arătat încă o dată respectul pentru adversarul nostru. Suntem foarte triști pentru ceea ce s-a întâmplat cu antrenorul nostru, Marius Șumudică și pentru felul în care publicul a fost manipulat”, a fost mesajul de susținere publicat de Gaziantep Gazișehir.
Fotbal
Rezumatul partidei Crystal Palace - Brighton 1-1. Oaspeții au luptat până la ultima fază
ACUM 4 ORE
"Am aplaudat la finalul meciului. De ce nu vedeţi asta? Familia mea a fost înjurată, mama mea. În ciuda acestui lucru, sunt un fan al turcilor şi îi iubesc foarte mult. Aceste lucruri s-au petrecut pentru că sunt dintr-o altă ţară. Acceptaţi şi punctul meu de vedere. Mulţumesc!", a declarat Şumudică, potrivit Goal.
Romanian Liga I
Sorin Colceag, discurs dur după Craiova - Dinamo. "Du-te, tată, acasă dacă n-ai chef să muncești"
ACUM 5 ORE
Romanian Liga I
Jucătorii echipei Dinamo sunt cu moralul la pământ! Cum a comentat Sorescu umilința cu U Craiova
ACUM 5 ORE