Rizespor a pierdut și meciul de astăzi cu Kayserispor, scor 1-2, în etapa a 28-a din campionatul Turciei și a ajuns la 7 partide fără victorie de când pe banca tehnică a sosit Marius Șumudică.
Antrenorul român a fost instalat la Rizespor pe 25 ianuarie, după despărțirea de Gaziantep, și avea planuri mari la noua echipă.
"Șumi" era convins că va face treabă bună la Rizespor și nu va avea emoții în privința retrogradării. Din păcate pentru atacantul român, lucrurile n-au stat așa. Formația turcă n-a câștigat vreun meci din cele 7 disputate cu Șumudică la cârmă.
Cupa Mondială FIFA
FIFA a pus în vânzare biletele pentru Cupa Mondială 2022! Cât costă un bilet la marea finală
ACUM 5 MINUTE
Mai precis, Rizespor a înregistrat 4 înfrângeri și 3 remize și se află abia pe locul 16 în campionat, la numai 2 puncte deasupra liniei retrogradării. De notat că, în momentul sosirii lui Șumudică, Rizespor se afla pe locul 13.

Marius Șumudică, la capătul puterii! Tehnicianul român vrea să plece de la Rizespor

La finalul meciului pierdut astăzi pe terenul lui Kayserispor, Șumudică a răbufnit și a anunțat că va discuta cu oamenii din conducere în următoarele zile, în contextul unei despărțiri:
"Poate că o schimbare va fi benefică echipei. Voi sta de vorbă în zilele următoare cu oamenii din conducere. Cert e că există un conflict între mine și jucători.
Am și probleme de sănătate din cauza stresului. M-am îmbolnăvit. Pentru prima dată în 20 de ani nu am reușit să aduc un plus unei echipe, e vina mea. Suntem la capătul drumului, iar eu nu vreau să-mi pierd viața pe bancă", a spus Marius Șumudică, citat de gsp.ro.
Marius Șumudică se află la cea de-a 3-a experiență în Turcia, după cele de la Kayserispor și Gaziantep, unde s-a descurcat excelent.
De-a lungul carierei, antrenorul român a mai pregătit echipe precum Rapid, Astra Giurgiu și Al-Shabab.
Fotbal
Tottenham încearcă o adevărată lovitură pe piața transferurilor de la Juventus!
ACUM O ORĂ
Fotbal
Edi Iordănescu ar fi ajuns la un acord cu FRF! De ce depinde numirea sa în funcția de selecționer
ACUM O ORĂ