Naționala de fotbal a României a fost învinsă miercuri, la capătul unei partide dramatice. Toate golurile au fost marcate în repriza secundă. Armenia a deschis scorul, pentru ca tricolorii să revină cu dubla lui Cicâldău. Gazdele au marcat golurile victoriei pe final. Astfel, naționala a pierdut al doilea meci din cele trei disputate în preliminariile Cupei Mondiale Quatar 2022.
România încheie primele trei meciuri din preliminariile Cupei Mondiale Quatar 2022 cu două înfrângeri și o victorie, acumulând trei puncte. Tricolorii sunt pe 4, iar locul doi pare în acest moment doar un vis extrem de greu de atins pentru "tricolorii" lui Mirel Rădoi. Selecționerul a oferit după acest eșec o declarație care l-a uimit pe Marius Șumudică.

Mirel Rădoi, declarație controversată după eșecul cu Armenia

Fotbal
Marius Șumudică, prezentat oficial la Al Shabab! Mesajul clubului din Arabia Saudită
25/03/2022 LA 12:29
După eșecul suferit de România la Erevan în fața Armeniei, selecţionerul a spus că, în actuala situaţie, îşi face griji chiar și pentru meciul cu Liechstentein: "Dacă reuşeam să câştigăm cele 3 puncte eram pe locul doi, într-o situaţie foarte favorabilă nouă, având victorii asupra Macedoniei şi Armeniei. Noi nu am jucat până acum, teoretic, cu cea mai slabă echipă din grupă. Aşa cum le-am spus şi băieţilor... cum am arătat în seara asta, am emoţii şi pentru partida contra Liechtenstein", a declarat Mirel Rădoi la conferinţa de presă.
Marius Şumudică s-a declarat uimit și crede că Rădoi a fost ironic atunci când a afirmat cî ar trebui să ne îngrijoreze meciul cu Liechtenstein. În acest caz, Șumi spune că nu ar trebui să ne mai prezentăm: "Cred că a fost ironic în momentul în care a spus lucrul ăsta. Nu cred. Cred că e prea de tot. Dacă ajungem să ne temem şi de Liechtenstein, mai bine nu ne mai prezentăm. Cred că a fost ironic", a spus Marius Şumudică pentru AS.ro.
Romanian Liga I
Marius Șumudică, dezamăgit după ce Adrian Mutu a semnat cu Rapid! "Așa e în viață"
02/03/2022 LA 17:56
Turkish Süper Lig
"Vor să renunțe la amândoi!" Șumudică a dezvăluit care este situația lui Moruțan și Cicâldău
24/02/2022 LA 07:44