În momentul în care a ales să vină în Liga 1, după ce în cariera sa evoluase doar pentru formații din Germania și Austria, Fraisl nu știa la ce să se aștepte. Era conștient că o țară din estul Europei nu îi va oferi confortul avut până în acel moment, însă din punct de vedere sportiv a văzut această provocare ca pe o oportunitate. Cu toate acestea, goalkeeperul nu se aștepta să găsească o țară atât de săracă, unde condițiile de trai sunt departe de ce se întâmplă în vest.

România, pe marginea prăpastiei

Într-un interviu pentru Laola1, portarul a vorbit despre cât de prost plătiți sunt cei care formează elevii și studenții. Un alt lucru care l-a surprins neplăcut au fost prețurile din magazine, comparabile cu cele din Austria, deși compatrioții săi au o putere de cumpărare mult mai mare.
Fotbal
Guardiola, dezlănțuit: "Poate într-o zi "marii bossi", "marile capete luminate" vor explica de ce"
ACUM O ORĂ
"În Romania am trăit un an în carantină! Am stat numai în hotel și jucam fotbal. Orașul era cu adevarăt urât. Pe de altă parte, am devenit conștient cât de bine o ducem noi în Austria. Am ajuns într-o țară incredibil de săracă, în care un profesor trăiește cu 250 de euro pe lună. Iar prețurile din magazine nu sunt cu mult mai mici (n.r. decât în Austria)! Am întâlnit o mulțime de oameni nefericiți și îți dai seama că starea de spirit, per total, nu e bună. Asta m-a ajutat să fiu recunoscător în fiecare zi pentru ce avem", a spus Fraisl pentru Laola1, citat de ziare.com.
Martin Fraisl a rezistat doar un an la Botoșani, perioadă în care a apărat în 15 partide. În 2019 s-a întors în Germania, la formația de 2.Bundesliga, SV Sandhausen.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Mason Mount vs Phil Foden! Cine va străluci mai mult în acest sezon de Premier League?
ACUM O ORĂ
Premier League
Paul Ince îl face praf pe Jadon Sancho: "Nu te joci FIFA! Tu te-ai uitat la Giggs ce făcea?"
ACUM O ORĂ