În momentul în care a ales să vină în Liga 1, după ce în cariera sa evoluase doar pentru formații din Germania și Austria, Fraisl nu știa la ce să se aștepte. Era conștient că o țară din estul Europei nu îi va oferi confortul avut până în acel moment, însă din punct de vedere sportiv a văzut această provocare ca pe o oportunitate. Cu toate acestea, goalkeeperul nu se aștepta să găsească o țară atât de săracă, unde condițiile de trai sunt departe de ce se întâmplă în vest.

România, pe marginea prăpastiei

Într-un interviu pentru Laola1, portarul a vorbit despre cât de prost plătiți sunt cei care formează elevii și studenții. Un alt lucru care l-a surprins neplăcut au fost prețurile din magazine, comparabile cu cele din Austria, deși compatrioții săi au o putere de cumpărare mult mai mare.
Romanian Liga I
Universitatea Craiova s-a calificat în Conference League, după o victorie cu FC Botoșani, cu 2-0
ACUM 6 ORE
"În Romania am trăit un an în carantină! Am stat numai în hotel și jucam fotbal. Orașul era cu adevarăt urât. Pe de altă parte, am devenit conștient cât de bine o ducem noi în Austria. Am ajuns într-o țară incredibil de săracă, în care un profesor trăiește cu 250 de euro pe lună. Iar prețurile din magazine nu sunt cu mult mai mici (n.r. decât în Austria)! Am întâlnit o mulțime de oameni nefericiți și îți dai seama că starea de spirit, per total, nu e bună. Asta m-a ajutat să fiu recunoscător în fiecare zi pentru ce avem", a spus Fraisl pentru Laola1, citat de ziare.com.
Martin Fraisl a rezistat doar un an la Botoșani, perioadă în care a apărat în 15 partide. În 2019 s-a întors în Germania, la formația de 2.Bundesliga, SV Sandhausen.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Reacția lui Klopp după zvonurile privind transferul lui Mane! "Nu mi-ar putea păsa mai puțin"
ACUM 10 ORE
Ligue 1
"Mbappe va face istorie!" Ronaldinho, convins că starul lui PSG este cel mai bun jucător din Franța
ACUM 11 ORE