În vârstă de 26 de ani, Alexandru Băluţă este primul român care a jucat un meci oficial după pandemia de coronavirus, însă mijlocaşul împrumutat de la Slavia Praga a resimţit cu adevărat perioada de izolare, iar principala cauză este pentru că nu şi-a putut vedea familia o perioadă foarte lungă de timp.
Băluță a fost titular în confruntarea din prima ligă a Cehiei, fiind schimbat în minutul 56, cu Beran, la scorul de 2-0 pentru gazde. Fostul jucător al Craioveispune că s-a simțit ciudat, mai ales din cauza restricțiilor impuse de autoritățile din Cehia.
Am făcut teste de două ori, chiar şi înainte de meci. Am fost în regulă. Când am intrat pe teren nu m-am gândit la acest virus. Era inevitabil că o să iei contact cu adversarii. Ciudat era că am ieşit cu măşti la încălzire apoi le-am lăsat pe bancă. La pauză le-am luat iar până la vestiare şi tot aşa. E ceva ciudat şi unic în fotbal. Am venit cu acelaşi autocar, iar la hotel a avut fiecare camera lui. Am mers la stadion în şir indian, fiecare a fost notat la intrare. Am fost mai relaxaţi, nu a trebuit să ieşim din casă cu o declaraţie, ca la noi în România. Într-adevăr, a fost izolare şi aici, dar lumea se pare că a respectat încă de la început ceea ce autorităţile au transmis - Băluță, pentru Digi Sport
Romanian Liga I
Edi Iordănescu taie în carne vie după meciul de la Hunedoara! Cum își va pedepsi jucătorii
ACUM 33 MINUTE

Alexandru Băluţă a devenit tată în timpul pandemiei

Eu am stat majoritatea timpului în Liberec, am avut părinţii alături de mine şi asta a fost un lucru bun, am putut să ies afară, am putut să mergem la market. Dar a fost ciudat. Nu mă simt în forma pe care mi-o doresc. Sincer, pe mine m-a marcat această periodă şi îmi este greu pentru că 3 luni şi jumătate nu mi-am văzut soţia. Ea a născut în urmă cu o lună şi nici fetiţa nu am văzut-o. Am ales să stau aici, să mă sacrific, pentru că, dacă veneam în ţară, stăteam două săptămâni în carantină. Mental nu sunt aşa cum îmi doresc, dar încerc să fiu bărbat şi să dau totul. Sentimentul nu se compară, e prima dată când sunt tătic şi e altceva când îţi ţii copilul în braţe. Probabil câteodată mă bat cu pumnii în piept că sunt puternic, dar uneori cedez şi asta se simte în teren şi te afectează fără să îţi dai seama – Băluță, pentru Digi Sport
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
League Cup
Man United, out din Cupa Ligii! Solskjaer ratează din fașă încă o șansă de a câștiga un trofeu
ACUM O ORĂ
Liga
Real s-a distrat cu Mallorca și e lider în La Liga! PSG, fără Messi, s-a impus în prelungiri la Metz
ACUM O ORĂ