În 2006, Steaua București ajungea până în semifinalele Cupei UEFA, fiind la câteva minute de a juca în finala de la Eindhoven, împotriva spaniolilor de la Sevilla. După ce echipa antrenată la acea vreme de Cosmin Olăroiu a câștigat partida de la București cu 1-0 și conducea cu 2-0 în returul de pe terenul celor de la Middlesbrough, nimeni nu își putea imagina că englezii mai au vreo șansă la calificare.
Cu toate acestea, Middlesbrough a reușit să înscrie 4 goluri și să se califice în finala Cupei UEFA. După ce a marcat și primul gol, cel care a dat startul revenirii lui Boro, Massimo Maccarone a spulberat visul steliștilor cu reușita sa din minutul 89.
https://i.eurosport.com/2021/08/19/3203580.png
Scottish Premiership
Hagi, despre perioada petrecută în carantină și ce a învățat la Rangers: "A fost extrem de greu"
ACUM UN MINUT

Maccarone: "A fost cea mai frumoasă seară din cariera mea"

Massimo Maccarone povestește noaptea nebună în care a fost călăul Stelei în semifinala Cupei UEFA

La mai bine de 15 ani de la acel meci, Massimo Maccarone a rememorat cea mai frumoasă partidă din cariera sa: "Am repetat golul decisiv și în semifinale! A fost și mai frumos. Și acolo am fost introdus în teren la 0-3. Am dat primul gol repede și am dat, ca în sferturi, golul calificării în finală în minutul 90. A fost cea mai frumoasă seară din cariera mea", a spus Maccarone.
Maccarone a vorbit și despre relația sa cu antrenorul Steve McClare, neînțelegând de ce englezul nu îl titulariza: "McClaren nu mi-a dat vreodată o explicație de ce nu jucam titular. Aveam o viziune diferită. M-a luat, m-a convins să vin și apoi... De când eram coechipieri, Southgate îmi spunea mereu că nu înțelege de ce nu joc mai mult. Când a fost promovat ca antrenor principal mi-a spus că mă vrea în echipă și am fost mulțumit. Am fost din nou rezervă și am cerut clubului să plec pentru că mi s-a părut că face mișto de mine".
Premier League continuă în acest weekend la Eurosport
https://i.eurosport.com/2021/08/16/3202280.jpg
Liga Națiunilor UEFA
Mancini răsucește cuțitul în rana englezilor! Declarația care îi va înfuria foarte tare pe britanici
ACUM 2 MINUTE
Premier League
Anul lui Manchester United? David Gea a prins aripi cu CR7: "Poate fi un sezon grozav pentru noi"
ACUM 4 MINUTE