După ce, inițial, primele două ligi (Liga MX și Ascenso MX) au fost suspendate pe 15 martie, din cauza pericolului generat de răspândirea virusului Covid-19 pe stadioane, recent au fost anunțate alte 2 decizii.
Conducătorii cluburilor din Mexic au organizat o videoconferință, în care au discutat pe larg problema actuală, iar la final au ajuns la următoarele două concluzii:
  • 1. Sezonul curent din Liga 2 va fi anulat
  • 2. Cluburile din prima ligă nu vor mai retrograda, iar cele din liga secundă nu vor mai promova în următorii 5 ani
Alte Sporturi
Moment de speranță la Cluj, în noaptea de Înviere: "Se doreşte a fi un simbol de recunoștinţă"
19/04/2020 LA 11:48
"Din cauza crizei financiare care afectează prima ligă, mai multe cluburi riscă să intre în faliment.", a spus Enrique Bonilla, președintele Liga MX.

Cluburile din liga secundă vor fi susținute

Pentru a menține echilibrul financiar al cluburilor din prima ligă, care se bazează într-o propoție foarte mare pe veniturile asigurate de meciurile din campionat, Liga a luat decizia să le scape de pericolul retrogradării, în următorii 5 ani.
Măsura respectivă a fost adoptată după ce toate echipele din liga a doua au fost de acord și au fost asigurate că vor încasa câte 675.000 de lire în fiecare din următoarele 5 sezoane. În următorul sezon, cele 12 cluburi din liga secundă vor forma un campionat nou, cu scopul dezvoltării jucătorilor.
7.497 de cazuri cu Covid-19 au fost înregistrate în Mexic până astăzi, în timp ce 650 de persoane au decedat.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
ACUM UN MINUT
Liga
Ce opțiuni mai are Real Madrid pentru postul de atacant după ce a rămas fără Mbappe și Haaland
ACUM 7 ORE