În vară, italienii sărbătoresc 14 ani de la ultimul loc succes în final Cupei Mondiale. A fost un meci plin de nervi, iar finalul a fost extrem de tensionat. Finala din 2016 a fost marcată de momentul în care Zidane a fost eliminat după ce l-a lovit cu capul în piept pe Marco Materazzi. Este o fază care îi va urmări toată viața pe cei doi mari fotbaliști.

Marco Materazzi cade pe gazon după ce a fost lovit cu capul de Zinedine Zidane, 2006, Berlin

Credit imagine: Reuters

Materazzi a povestit tot ce s-a întâmplat în acel meci între el și Zidane.
Liga
Ancelotti pune presiune pe Benzema! Ce planuri are antrenorul după revenirea la Real Madrid
03/06/2021 LA 10:16
Ne-am lovit de mai multe ori pe parcursul finalei. Am avut un contact în careul nostru. Eu mi-am cerut scuze, iar el a reacționat urât. În minutul 110 l-am tras de tricou, iar eu mi-a spus că mi-l dă după finală, dacă mi-l doresc atât de mult. I-am replicat că o prefer pe sora lui și m-a lovit!
Aceasta a rămas ca unul dintre cele mai mediatizate incidente din istoria fotbalului. Zidane a fost eliminat, iar italienii au câștigat la penaltyuri al patrulea titlu mondial din istorie.

E Talks. Cei mai buni fundași din Premier League, powered by Unibet

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Sergio Ramos, mesaj special după plecarea lui Zidane! Reacțiile altor fotbaliști de la Real Madrid
27/05/2021 LA 11:30
Liga
Zidane pleacă de la Real Madrid la sfârșitul sezonului! Marca știe pe cine va aduce Florentino Perez
15/05/2021 LA 06:52