Mijlocașul echipei Gremio, Mathias Villasanti a fost lovit în cap cu o piatră de suporterii echipei International. Huliganii au atacat autocarul celor de la Gremio, înainte de a ajunge la stadionul Beira-Rio.
Ferestrele autocarului au fost sparte, iar mai mulți jucători ai lui Gremio au fost răniți. Villasanti a fost dus la spital, după ce a fost lovit la cap.
Liga Campionilor UEFA
Rafael Nadal speră să poată ajunge la finala UEFA Champions League: "Am biletele pregătite"
ACUM 13 MINUTE
"În acest moment, toată atenția se concentrează asupra situației sportivului Villasanti, care a fost lovit în cap de o piatră. Alți membri ai delegației au fost răniți", a fost primul comunicat al clubului Gremio.

Mathias Villasanti a suferit traumatisme craniene

Ulterior, gruparea a confirmat că paraguayanul a suferit traumatisme craniene. El a fost tratat și pentru tăieturi la față. A avut și o accidentare la șold.
În urma acestor incidente, partida dintre International și Gremio a fost amânat. Gazdele au susținut că două persoane au fost arestateși că vor sprijini investigațiile asupra atacului.
"International respinge cu fermitate toate tipurile de violență și întărește importanța #PeaceInFootball", a mai declarat oficialii grupării.
Europa League
Cum arată echipa ideală a acestui sezon de Europa League! UEFA a ales MVP-ul competiției
ACUM 43 MINUTE
Liga
La Liga a anunțat echipa sezonului! Câți jucători de la Real Madrid și Barcelona au fost votați
ACUM O ORĂ