Antrenorul secund al celor de la FC Liverpool, Pepijn Lijnders, a fost prezent la conferința de presă de dinaintea partidei din Cupa Ligii Angliei contra celor de la Arsenal, meci care va avea loc miercuri seară.
Olandezul a vorbit despre situația jucătorilor cu probleme medicale, anunțând că Joel Matip și Xherdan Shaqiri nu vor mai juca până spre finalul lunii noiembrie. Elvețianul s-a accidentat la coapsă în septembrie, în timp ce Matip are probleme la genunchi.
"Shaq se va întoarce abia după pauza internațională. Vrei să-i dăm timp. La accidentările la coapsă există mereu riscuri mari. Genunchiul lui Joe este în continuare iritat, are nevoie de timp. Nu știm exact cât timp va fi necesar, însă este necesar de timp pentru a se vindeca.
Liga Campionilor UEFA
Revenire importantă la Real Madrid înainte de finala cu Liverpool! Ce fotbalist s-a recuperat
IERI LA 09:32
Mo (Sala) este bine. Spre finalul meciului (cu Tottenham) a fost înlocuit mai mult pentru siguranță pentru că glezna obosește și a simțit că îl jenează și atunci l-am schimbat. Dar e bine, se simte bine. Toți ceilalți jucători sunt sănătoși, flămânzi și gata să joace" a declarat Lijnders.

Mulți juniori la meciul cu Arsenal

La fel ca la partida din turul precedent contra celor de la Milton Keys Dons, Liverpool va folosi mulți jucători tineri în Cupa Ligii Angliei. Harvey Elliott, Sepp van der Berg, Ki-Jana Hoever sau Curtis Jones au șanse mari să fie pe teren. Un jucător care va fi cu siguranță titular este tânărul portar Caoimhin Kelleher, lucru confirmat de Lijnders.
"Mâine va fi o echipă de start care simte responsabilitatea de a ataca duelul și știe ce înseamnă responsabilitatea de a o întâlni pe Arsenal pe teren propriu. Va fi o echipă flămândă, proaspătă și care va dori să demonstreze ce poate.
Lotul nostru nu este unul mare, însă nu ar avea niciun sens și nu ar fi inteligent din partea noastră să nu folosim unul dintre punctele forte ale noastre, și anume forța pe care o are îmbinarea tinereții cu experiența. Această combinație poate reprezenta un proces incredibil. Mereu când faci schimbări este foarte important să folosești fiecare moment înaintea meciului pentru a lega o echipă iar jucătorii să știe foarte rapid ce ne dorim, cum ne dorim.
Au făcut asta deja de sute de ori, însă baieții abia așteaptă, eu abia aștept, tot clubul abia așteaptă. Să încercăm să realizăm o nouă experiență minunată pe Anfield" a mai spus Lijnders.
Liga Campionilor UEFA
Klopp, decizie surprinzătoare! Cum încearcă să rezolve problema accidentărilor înainte de finala UCL
16/05/2022 LA 14:22
The Emirates FA Cup
Salah & Co, gest superb după victoria din FA Cup! Invitatul special pe care l-au avut în vestiar
15/05/2022 LA 05:26