De Ligt nu a avut un start de sezon lansat la noua lui echipă. Totuși, fundașul olandez știe că este pe o pantă ascendentă. De Ligt a venit la Juventus de la Ajax pentru 85 de milioane de euro, fiind unul dintre transferurile de referință ale verii din punct de vedere financiar, dar a întâmpinat probleme de adaptare. Olandezul în vârstă de 20 de ani a recunoscut că nu se simte la fel de invincibil așa cum i se întâmpla la Ajax.
Fundașul a venit la Juventus după o campanie impresionantă a clubului din Amsterdam, dar nu a impresionat la nicio apariție avută până acum. De Ligt a jucat în șapte meciuri pentru Juventus, cinci în Serie A și două în Champions League, cu Atletico Madrid și Bayern Leverkusen. În cele 450 de minute petrecute pe teren în campionatul Italiei, De Ligt nu a strălucit, iar după meciul cu Napoli, fundașul olandez a fost criticat pentru că a greșit la fiecare gol al adversarilor. De Ligt îl înlocuia în acel meci pe Giorgio Chiellini, care era accidentat.

Matthijs de Ligt: "Nu mă mai simt atât de invincibil ca la Ajax"

Premier League
De Ligt, la mare căutare în Premier League! Ce echipe se bat pe semnătura fundașului lui Juventus
26/12/2021 LA 08:31
"La Ajax m-am simțit invincibil, acum e diferit, dar cred că este normal pentru că totul este nou pentru mine. Important este că progresez și nu sunt îngrijorat. Nu știu de ce nu joc așa cum mi-aș dori să o fac. Tot ce pot face este să continui să muncesc din greu, să fac totul cât mai bine posibil și să încerc să învăț de la colegii mei. Evoluez și asta este principalul factor, iar în final, sunt sigur că dacă totul va merge bine, și sezonul meu va fi bun", a spus Matthijs de Ligt pentru Fox Sports.
Fotbal
Pierdere uriașă pentru Juventus: Matthijs de Ligt va fi operat la umăr! Cât va lipsi olandezul
11/08/2020 LA 10:48
Serie A
CEO-ul Barcelonei: „De Ligt a ales Juventus pentru că acolo putea avea un salariu mai mare”
06/10/2019 LA 16:21