Olivier Giroud este pregătit să plece de la Chelsea. Pentru semnătura campionului mondial se bat mai multe cluburi, însă atacantul în vârstă de 33 de ani ar putea ajunge să lucreze cu fostul lui tehnician în Italia, la Juventus. În prezent, francezul nu se mai bucură de încrederea lui Frank Lampard, care l-a folosit în acest sezon în doar șapte partide.
Conform informațiilor furnizate de jurnaliștii La Stampa, Giroud nu este convins dacă să semneze cu francezii de la Bordeaux, pentru a avea mai multe șanse să evolueze pentru Franța la EURO 2020, sau pentru Juventus, și să fie din nou antrenat de Maurizio Sarri. ”Sunt șanse mari să se schimbe ceva pentru că aici nu am timpul necesar să mă exprim. Pe viitor mă voi concentra pe EURO. Voi face tot ce-mi stă în putință pentru a ajunge acolo. În acest moment sunt jucătorul lui Chelsea. Mai am câteva meciuri până la fereastra de transferuri”, a transmis francezul.

Giroud, loc nesigur la Campioana Italiei

Serie A
Mourinho e "all-in" pentru transferul lui Ianis Hagi! Anunțul făcut azi de italieni
ACUM 6 ORE
Deși conducătorii campioanei Italiei sunt și ei la fel de interesați de Giroud ca antrenorul clubului italian, francezul nu are asigurat locul între titulari în cazul unui transfer. El ar fi cel mai probabil soluție pentru înlocuirea lui Higuain sau Ronaldo.
Vârful francez al lui Chelsea a mai jucat în Anglia la Arsenal, formaţie pentru care a marcat 105 goluri în 253 de meciuri. Pentru clubul de pe Stamford Bridge, francezul a punctat de 19 ori în 70 de partide şi a avut evoluții remarcabile sezonul trecut de Europa League.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Sarri, prea puternic pentru Mourinho! Dramatism total în "Derby della Capitale"
ACUM O ZI
Serie A
Allegri a anunțat care va fi viitorul lui Ronaldo. Ce l-a anunțat pe antrenorul lui Juventus
21/08/2021 LA 14:20