Conform cotidianului Le Parisien, PSG vrea să-l repatrieze pe Moise Kean, însă revenirea italianului nu se poate întâmpla în această iarnă, întrucât acesta a evoluat deja la două cluburi în acest sezon: Everton și Juventus.
Se vorbește de câteva luni despre transferul iminent al lui Mauro Icardi la Juventus, văzut drept înlocuitorul perfect pentru Alvaro Morata, jucător ce este dorit de Barcelona.
Totuși, conform aceleași surse, Juventus nu ar fi de acord cu acest schimb de jucători, considerând faptul că Moise Kean reprezintă un atacant important în angrenajul echipei lui Allegri.
Liga Campionilor UEFA
Măsuri drastice pentru fanii care își vând biletele la finala UCL! Ce au pățit 13 fani englezi
ACUM 20 MINUTE

Juventus îl vrea pe Icardi împrumut

Trupa lui Allegri nu ar spune nu unui transfer al lui Mauro Icardi, dar italenii și l-ar dori pe atacant sub formă de împrumut. PSG vrea să-l vândă definitiv pe argentinian din cauza vârstei jucătorului (28 de ani), statutul său în echipa francezilor, precum și suma de bani cheltuită pentru transferul lui în vara lui 2020, aproximativ 50 de milioane de euro.
Acestea sunt motivele care îi determină pe parizieni să refuze posibilitatea unui împrumut al jucătorului. Situația pare, în acest moment, blocată, dacă bugetul lui Juventus nu îi permite să-l transfere definitiv pe atacantul lui PSG. Totuși, oficialii parizieni nu le-au închis ușa omologilor săi din Serie A.
Citește și:
Directorului sportiv al lui PSG, Leonardo, i-ar conveni un schimb între Kean și Icardi, mai ales că vârful de 21 de ani a reușit 17 goluri în sezonul trecut pentru vicecampioana Franței, lăsând o impresie extrem de plăcută.
Totuși, el este împrumutat pentru următoarele două sezoane la Juventus de către Everton, cu o opțiune obligatorie de cumpărare în valoare de 17 milioane de euro. Această situație complică destul de mult calculele făcute de parizieni în legătură cu schimbul pregătit.
Mai mult decât atât, Kean a evoluat deja în acest sezon pentru două echipe, Everton și Juventus, așadar nu ar fi putut juca pentru PSG deoarece FIFA prevede ca un jucător să nu poată evolua la mai mult de două cluburi pe parcursul unui sezon.
Această regulă îl împiedicase pe Hatem Ben Arfa să semneze cu Nice în sezonul 2014-2015 deoarece fostul jucător al lui PSG jucase deja în acel sezon pentru Newcasle U21, respectiv Hull City.
Schimbul dintre Icardi și Kean ar fi afectat, așadar, din plin, de legile FIFA și ar fi fost invalidat de organismul internațional. Totuși, dacă atacantul argentinian ar pleca în această iarnă, PSG ar trebui să-i găsească un înlocuitor indiferent de situație.
Kean este cotat la 32 de milioane de euro, conform Transfermarkt, în timp ce Icardi are o cotă de 28 de milioane.
5 goluri a marcat Icardi în acest sezon pentru PSG, în 20 de partide.
Fotbal
Antonio Conte, ademenit cu 6 transferuri de marcă pentru a continua la Tottenham! Lista londonezilor
ACUM O ORĂ
Liga Campionilor UEFA
Mbappe, subiect închis pentru Ancelotti! Ce a răspuns când a fost întrebat de atacantul francez
ACUM 3 ORE