România are o altă față, sub comanda lui Rădoi, tricolorii impresionând prin dăruirea lor, dar și prin modul în care au interpretat partitura pregătită de selecționer.
"Toată lumea e încântată, rezultatul e o consecință a muncii noastre. Am reușit să câștigăm, dar am făcut-o marcând trei goluri pe terenul Austriei. Am reușit să ne ridicăm după egalul cu Irlanda de Nord. Am reușit să ne refacem moral și am făcut o partidă excelentă, și din punct de vedere tactic, dar și fizic", a spus Maxim la ProTv, pentru ca apoi să vorbească despre faptul că a reușit o partidă mare. Deși a avut numărul 10 pe tricou, un număr cu greutate, Maxim a impresionat prin disponibilitatea sa la efort și prin faptul că a făcut perfect și faza defensivă. "Este o mândrie pentru mine să îmbrac tricoul naționalei, nu contează ce număr am pe spate. Mi-am dorit să îmi fac treaba atât pe faza ofensivă, cât și pe cea defensivă", a mai spus mijlocașul.
Visul lui Maxim e să prindă un turneu final în tricoul naționalei, iar Euro 2021 rămâne obiectivul primordial. Premisele sunt favorabile, judecând după cât de bine a arătat echipa în această seară.
Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | Anthony Martial, împrumutat până în vară la Sevilla
ACUM 32 MINUTE
"Toate deciziile pe care le-am luat, transferul meu la Gaziantep, au fost cu scopul de a prinde naționala și a merge la un turneu final", a concluzionat Maxim.
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
ACUM 39 MINUTE
Romanian Liga I
Dinamo, super-lovitură pe piața transferurilor! "Câinii" au concretizat mutarea la miezul nopții
ACUM O ORĂ