Fotbal

Mazzu, declarație surprinzătoare: "Fără Ianis Hagi, aş fi fost omorât de presă şi de public"

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ianis Hagi Genk

Credit imagine: Eurosport

DeCristian Mihala
20/10/2019 la 13:06

Ianis Hagi i-a cucerit pe fanii lui Genk și pe jurnaliștii belgieni prin prestațiile din campionat și din Liga Campionilor. Felice Mazzu a spus că simte presiunea de a-l folosi pe fostul decar al Viitorului.

În acest start de sezon, Ianis a avut evoluții destul de bune, dar în unele meciuri a fost doar rezervă, ca urmare a problemelor fizice pe care le-a avut. Dincolo de faptul că a început mai târziu pregătirea, ca urmare a faptului că a avut o vacanță prelungită după turneul Euro U21, românul a fost și tributarul faptului pregătirii mai slabe din campionatul intern.

Ianis Hagi i-a cucerit pe fanii lui Genk

Fotbal

Ianis Hagi, evoluție lăudată în primul meci de după pandemie pentru Rangers! Ce a reușit românul

ACUM 11 ORE

Chiar și așa, tehnicianul lui Genk a dezvăluit că Hagi Jr i-a cucerit atât de mult pe suporterii belgienilor încât se simte "obligat" să îl folosească pe mijlocașul român, deși în acest moment are ceva probleme cu pregătirea. Hagi jr. nu este pus la punct foarte bine cu pregătirea fizică. Felice Mazzu a venit în fața presei cu statistici oficiale: testele fizice arată că românul mai are de tras până să fie la același nivel cu colegii săi.

"Am avut exact aceeaşi discuţie cu staff-ul. Era 0-0 contra celor de la Napoli şi Hagi juca foarte bine. Oh la la! Şi totuşi eram siguri că nu trebuie să joace contra celor de la Mouscron. M-am gândit că dacă pierd cu Mouscron fără Hagi, aş fi fost omorât de presă şi de public. Testele fizice arătau că este obosit, nu aveam voie să îl punem la aşa ceva. Dar, dacă pierdeam fără Hagi cu Mouscron, pentru mine ca antrenor era gata", a spus Mazzu, după confruntarea cu Standard de aseară, pierdută de Genk cu 1-0.

Decarul echipei naționale a României s-a accidentat aseară în meciul formației sale cu gruparea Standard Liege, în ultima etapă disputată în campionatul Belgiei, sâmbătă. A fost lovit în minutul 57 al meciului de către Gavory, iar antrenorul l-a schimbat imediat. Din informațiile apărute în presa din Belgia, Hagi ar putea rata partida din Liga Campionilor, cu Liverpool.

Fotbal

Ianis Hagi revine pe teren într-un turneu de top săptămâna viitoare! Tătărușanu, adversarul lui

IERI LA 18:16
Fotbal

Când joacă Ianis Hagi primul meci de la revenirea în Scoția | Rangers, meci în deplasare

06/07/2020 LA 18:06
Subiecte asemănătoare
FotbalIanis Hagi
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol