Totuși, Lineker este de părere că Mbappe ar putea ajunge la nivelul lui Ronaldo, dar pe Messi nu îl vede egalat de nimeni în acest moment.

Mbappe, în comparație cu Cristiano și Messi

Gary Lineker a vorbit despre Mbappe, despre viitorul francezului și un eventual transfer la Real Madrid, dar și despre ce ar avea nevoie ca să le calce pe urme celor doi coloși, Ronaldo și Messi.
Fotbal
Courtois și-a pus la zid coechipierii, după înfrângerea cu Maroc: "E frustrant pentru un portar"
ACUM 11 MINUTE
"Mbappe este deja un superstar, care ar putea fi urmașul lui Ronaldo, dar nu și al lui Messi. Messi poate face lucruri pe care alții nu pot, pur și simplu.
În ceea ce privește talentul, nu există nicio îndoială. Este vorba despre a-și susține cariera 17-19 ani, precum cei doi. Este nevoie de ceva special pentru a face asta.
Despre Real Madrid? Nu știu dacă trebuie să plece de la PSG ca să realizeze lucruri mărețe, dar nu cred că asta îl va distrage de la acest turneu.
Mereu este vorba despre următoarea generație. Am văzut în Champions League, dar cred că a fost vorba despre un moment slab în această tranziție pentru Barcelona și Juventus.
Messi, în acest an calendaristic are cele mai multe goluri și assist-uri, Ronaldo marchează enorm Sunt fenomenali.
I-am văzut pe Haaland și Mbappe în Champions League, îl vom vedea și la Euro pe Kylian.", a spus Lineker conform Goal.com.
Cupa Mondială FIFA
De ce "a dispărut" portarul Marocului după intonarea imnului la meciul cu Belgia! Dezvăluirea BBC
ACUM 14 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Istvan Kovacs, de cinci ori rezervă la Mondial! "Merită mai mult!"
ACUM 27 MINUTE