Totuși, Lineker este de părere că Mbappe ar putea ajunge la nivelul lui Ronaldo, dar pe Messi nu îl vede egalat de nimeni în acest moment.

Mbappe, în comparație cu Cristiano și Messi

Gary Lineker a vorbit despre Mbappe, despre viitorul francezului și un eventual transfer la Real Madrid, dar și despre ce ar avea nevoie ca să le calce pe urme celor doi coloși, Ronaldo și Messi.
Romanian Liga I
Reacție dură din partea lui Laszlo Balint, după eșecul cu FCSB: "Nu pot să fiu calm"
ACUM O ORĂ
"Mbappe este deja un superstar, care ar putea fi urmașul lui Ronaldo, dar nu și al lui Messi. Messi poate face lucruri pe care alții nu pot, pur și simplu.
În ceea ce privește talentul, nu există nicio îndoială. Este vorba despre a-și susține cariera 17-19 ani, precum cei doi. Este nevoie de ceva special pentru a face asta.
Despre Real Madrid? Nu știu dacă trebuie să plece de la PSG ca să realizeze lucruri mărețe, dar nu cred că asta îl va distrage de la acest turneu.
Mereu este vorba despre următoarea generație. Am văzut în Champions League, dar cred că a fost vorba despre un moment slab în această tranziție pentru Barcelona și Juventus.
Messi, în acest an calendaristic are cele mai multe goluri și assist-uri, Ronaldo marchează enorm Sunt fenomenali.
I-am văzut pe Haaland și Mbappe în Champions League, îl vom vedea și la Euro pe Kylian.", a spus Lineker conform Goal.com.
Romanian Liga I
FCSB – UTA Arad 2-1 | Gazdele câștigă după două penalty-uri discutabile
ACUM 2 ORE
Romanian Liga I
U Craiova 1948, de vânzare! Patronul oltenilor a făcut marele anunț: "Se va găsi un cumpărător"
ACUM 3 ORE