Articol scris de Romeo Ene
Gareth Bale pare să-şi fi regăsit forma de altădată, după ce a înscris o dublă şi a oferit un assist în meciul lui Tottenham cu Burnley, de duminică. Şefii lui Real Madrid se bucură de fiecare reuşită a lui Bale, asta deoarece se încearcă vânzarea lui către un club dispus să-i plătească salariul anual în valoare de 30 de milioane de euro.
Scopul conducătorilor lui Real este ca Bale să performeze la Spurs, pentru a fi cumpărat de englezi sau de vreo altă echipă din Europa. În modul acesta, Mbappe ar putea ajunge mai uşor la spanioli.
Liga
Decizia de ultimă oră pe care Real Madrid a luat-o în cazul lui Mbappe! "Nu mai vorbim"
17/09/2021 LA 11:57

ÎMPRUMUT PÂNĂ ÎN VARĂ

Gareth Bale a fost împrumutat de Real Madrid la Totttenham până în vara acestui an. Spurs plăteşte aproximativ jumătate din salariul galezului, însă există îndoieli în legătură cu capacitatea fizică a jucătorului de a evolua de 2 ori pe săptămână.
Bale a fost accidentat mare parte din acest sezon, iar acest aspect i-a pus pe gânduri pe conducătorii lui Tottenham. De asemenea, Real Madrid speră că Bale va avea o prestaţie solidă la Campionatul European din vară, astfel va avea oportunitatea să se despartă de fotbalist.
https://i.eurosport.com/2018/11/12/2460511.jpg
Acordul lui Bale cu Real Madrid expiră în 2022, în timp ce împrumutul la Spurs se termină la finalul acestui sezon. Clubul spaniol a fost grav afectat de lipsta veniturilor provocată de pandemia de coronavirus, astfel madrilenii sunt nerăbdători să scape de salariul lui Bale, considerat a fi greu de suportat. În plus, toate eforturile financiare vor fi făcute pentru aducerea lui Kylian Mbappe pe Bernabeu.

TRANSFERUL LUI MBAPPE, GREU DE REALIZAT

Real Madrid are nevoie ca toate stelele să se alinieze pentru a putea să-l aducă pe atacantul francez în Spania. Jucătorul pare că nu doreşte să continue la Paris şi din 2022, astfel va fi greu pentru Real Madrid să-l convingă, din cauza concurenţei, precum şi a pretenţiilor financiare ale lui Mbappe.
De asemenea, Real Madrid încearcă să găsească cea mai potrivită formulă pentru a-l convinge pe tânărul francez, ţinând cont de cele 36 de milioane de euro pe care PSG i le propune pentru a rămâne pe Parc des Princes. Numai o eventuală despărţire de Gareth Bale, care are un salariu de 30 de milioane de euro, ar creşte şansele pentru ca Real Madrid să-i poată susţine salariul lui Mbappe.
Liga Campionilor UEFA
Messi, Neymar și Mbappe, luați peste picior de portarul lui Brugge! Mesaj pentru starurile lui PSG
16/09/2021 LA 13:12
Liga Campionilor UEFA
Efectul Brugge! Nu mai este PSG principala favorită a caselor de pariuri la câștigarea UCL
16/09/2021 LA 06:36