În vârstă de 21 de ani, Kylian Mbappe ar putea marca o eră de succes la Real Madrid dacă francezul alege să meargă pe Bernabeu. Aceasta este opinia lui Unai Emery, omul care l-a adus pe Mbappe la PSG de la Monaco în 2017.Kylian Mbappe, în vârstă de 21 de ani, mai are contract cu Paris Saint-Germain până în 2022.
"Sigur că are capacitatea să marcheze o eră la Madrid. (...) Cu siguranţă, vor exista lucruri care îl vor împlini la PSG, dar poate altele nu, iar Real Madrid va fi acolo", a declarat Unai Emery, pentru AS.

Kylian Mbappe, declarat golgheterul Ligue 1

Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
ACUM 20 ORE
Mbappe a primit titlul de golgheter al Ligue 1 după suspendarea campionatului, deși a marcat la fel de multe goluri ca Wissam Ben Yedder. Starul lui PSG a cerut să împartă titlul cu rivalul său, în ciuda faptului că oficialii Ligii găsiseră o modalitate prin care să-i departajeze pe cei doi. Mbappe ar fi beneficiat singur de titlul de "cel mai bun marcator" datorită numărului de goluri reușite din acțiune. Toate cele 18 goluri ale tânărului jucător au fost înscrise din acțiune, în timp ce Ben Yedder a punctat de 3 ori din penalty.
Stagiunea curentă din Ligue 1 a fost oprită definitiv de autoritățile franceze, pentru a evita orice risc de infectare a persoanelor pe stadioane, iar PSG a fost declarată campioană. În momentul întreruperii fotbalului, trupa lui Thomas Tuchel era lider în Ligue 1, cu un avans de 12 puncte față de Marseille. Acesta este al 3-lea titlu obținut în mod consecutiv de formația de pe Parc des Princes și al 9-lea cucerit de-a lungul istoriei sale.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Real Madrid, all in pentru Haaland și Mbappe! Suma uriașă pregătită pentru cele două transferuri
17/01/2022 LA 09:03
Ligue 1
PSG, neînvinsă în Ligue 1 de 11 etape! Mbappe a ratat șansa de a aduce victoria la Lyon
09/01/2022 LA 21:42