La 21 de ani, Mbappe este campion mondial și multiplu câștigător al titlului în Ligue 1. Tânărul atacant a impresionat prin calitățile sale tehnice și fizice și a atras în timp record atenția cluburilor uriașe din Europa.
Dintre toate pretendentele la semnătura lui Mbappe, Liverpool și Real Madrid rămân echipele cu cele mai mari șanse să-l aducă pe starul lui PSG. Lupta pentru transferul său se anunță acerbă, iar publicația L'Equipe aruncă o "bombă" în presa internațională.
Pe prima pagină a ediției tipărite de mâine, L'Equipe pregătește un anunț răsunător: "Liverpool și Real Madrid se află în contact cu Mbappe pentru un transfer în vara anului viitor."
Copa del Rey
Barcelona, out din Cupa Regelui! Catalanii au pierdut la Bilbao, după prelungiri
ACUM 3 ORE
La prima vedere, Real Madrid pare să aibă prima șansă să realizeze impresionantul transfer. În urmă cu ceva vreme, starul lui PSG ar fi dezvăluit că visul său este să ajungă pe Santiago Bernabeu.
Potrivit presei internaționale, Kylian Mbappe își dorește să ajungă la Real Madrid, pentru a lucra alături de Zinedine Zidane, conaționalul său pe care îl apreciază enorm. La formația "Blanco", Mbappe s-ar întâlni cu Raphael Varane și Ferland Mendy, coechipierii săi de la naționala Franței.

Liverpool și Real Madrid, în contact cu Mbappe pentru un transfer în vara anului 2021

În același timp, Mbappe și-a exprimat aprecierea uriașă față de Klopp și jocul lui Liverpool.
"Liverpool a fost o adevărată mașinărie de fotbal în sezonul 2019/2020 din Premier League. Au făcut să pară că este ușor să câștige, însă astfel de performanțe nu apar de nicăieri. Au ajuns atât de puternici datorită muncii depuse și, bineînțeles, datorită unui manager extrem de bun.", spunea Mbappe, în urmă cu câteva luni.
În plus, faptul că Jurgen Klopp este impresionat de talentul lui Mbappe deja nu mai este un mister. Cu siguranță, Liverpool va face tot posibilul să-l aducă pe starul francez pe Anfield.
Liverpool și Real Madrid se vor lupta din greu pentru tranferul lui Mbappe și vor fi nevoite să scoată o sumă considerabilă din conturi, însă nu de neatins. În prezent, starul francez este cotat la 180 milioane de euro de transfermarkt.com. De amintit este că PSG a achitat 145 milioane de euro pentru Mbappe în urmă cu 2 ani, când a fost cumpărat definitiv de la Monaco.
Cu siguranță, oficialii lui Liverpool și Real Madrid se vor baza pe faptul că Mbappe va intra în ultimul an de contract vara viitoare. PSG nu va risca să-l piardă gratis în 2022, motiv pentru șeicii vor cere, cel mai probabil, o sumă accesibilă.
League Cup
Liverpool s-a calificat în finala Cupei Ligii Angliei, după o victorie lejeră pe terenul lui Arsenal
ACUM 4 ORE
Copa del Rey
Hazard a dus-o pe Real Madrid în sferturile Cupei Regelui! Madrilenii, victorie dramatică la Elche
ACUM 5 ORE