Francezul a fost întrebat despre prelungirea contractului cu PSG la conferința de presă a naționalei, la Euro și a reacționat categoric.

Mbappe, despre prelungirea contractului cu PSG

Mbappe nu a dorit să vorbească despre prelungirea contractului cu PSG, fiind concentrat la maximum pentru meciurile naționalei Franței.
Romanian Liga I
Universitatea Craiova s-a calificat în Conference League, după o victorie cu FC Botoșani, cu 2-0
ACUM 6 ORE
Franța se află într-o grupă foarte grea cu Germania, Portugalia și Ungaria.
"Nu mă interesează asta acum. Sunt aici să reprezint Franța, cel mai important lucru este echipa Franței, nu vreau să supăr pe cineva din echipă.", a răspuns Mbappe legat de prelungirea contractului cu PSG.
Mbappe a vorbit și despre zvonurile conform cărora ar condiționa prelungirea contractului de venirea anumitor jucători la PSG.
"O să vă răspund. Niciodată nu i-am cerut președintelui sau lui Leonardo vreun jucător. Sunt doar un fotbalist, mă concentrez pe ce am de făcut pe teren. Niciodată nu i-am cerut lui PSG să aducă vreun jucător.", a adăugat Mbappe, conform Mundo Deportivo.

Despre colegul din atac, Benzema

"Nu am jucat mult împreună. Calitatea lui este demonstrată este un jucător incredibil, sper că ne va ajuta, nu am niciun dubiu. E un fotbalist complet și va fi bun pentru echipă.", a mai spus Mbappe despre Benzema.
Fotbal
Reacția lui Klopp după zvonurile privind transferul lui Mane! "Nu mi-ar putea păsa mai puțin"
ACUM 9 ORE
Ligue 1
"Mbappe va face istorie!" Ronaldinho, convins că starul lui PSG este cel mai bun jucător din Franța
ACUM 10 ORE