Francezul a fost întrebat despre prelungirea contractului cu PSG la conferința de presă a naționalei, la Euro și a reacționat categoric.

Mbappe, despre prelungirea contractului cu PSG

Mbappe nu a dorit să vorbească despre prelungirea contractului cu PSG, fiind concentrat la maximum pentru meciurile naționalei Franței.
Scottish Premiership
Ianis Hagi, despre perioada petrecută în carantină: "A fost extrem de greu!" Ce a învățat la Rangers
ACUM 13 MINUTE
Franța se află într-o grupă foarte grea cu Germania, Portugalia și Ungaria.
"Nu mă interesează asta acum. Sunt aici să reprezint Franța, cel mai important lucru este echipa Franței, nu vreau să supăr pe cineva din echipă.", a răspuns Mbappe legat de prelungirea contractului cu PSG.
Mbappe a vorbit și despre zvonurile conform cărora ar condiționa prelungirea contractului de venirea anumitor jucători la PSG.
"O să vă răspund. Niciodată nu i-am cerut președintelui sau lui Leonardo vreun jucător. Sunt doar un fotbalist, mă concentrez pe ce am de făcut pe teren. Niciodată nu i-am cerut lui PSG să aducă vreun jucător.", a adăugat Mbappe, conform Mundo Deportivo.

Despre colegul din atac, Benzema

"Nu am jucat mult împreună. Calitatea lui este demonstrată este un jucător incredibil, sper că ne va ajuta, nu am niciun dubiu. E un fotbalist complet și va fi bun pentru echipă.", a mai spus Mbappe despre Benzema.
Liga Națiunilor UEFA
Mancini răsucește cuțitul în rana englezilor! Declarația care îi va înfuria foarte tare pe britanici
ACUM 14 MINUTE
Premier League
Anul lui Manchester United? David Gea a prins aripi cu CR7: "Poate fi un sezon grozav pentru noi"
ACUM 15 MINUTE