În ultima perioadă s-a discutat intens despre viitorul lui Kylian Mbappe. Mohamed Henni, un vlogger francez cu peste 1.7 milioane de abonați, a anunțat printr-un clip video că știe destinația viitoare a superstarului lui PSG. Conform spuselor acestuia, informația provine dintr-o sursă extrem de sigură. Trebuie menționat și faptul că Henni este apropiat cu Karim Benzema, colegul lui Mbappe din atacul Franței.
Henni vorbește foarte critic despre PSG și își întărește spusele dând exemplu unor fotbaliști care n-au plecat în cele mai bune condiții de la Paris. Precum Rabiot, Pastore sau Ibrahimovic. Acesta susține că proiectul de la PSG se învârte doar în jurul lui Neymar, iar Mbappe nu are spațiu să strălucească. Fiind și motivul pentru care atacantul francez vrea să părăsească Parisul. Henni spune că mutarea se va face în ultima săptămână de mercato.
Ligue 1
Neymar a recunoscut că a vrut să plece de la PSG în 2021! De ce a luat această decizie
ACUM 3 ORE

ȘEFUL LUI PSG ÎL VREA CU ORICE PREȚ PE MBAPPE

Șeicul Nasser Al-Khelaifi i-a asigurat pe fanii de pe "Parc des Princes" că nu îl vor vedea niciodată în tricoul altei echipe.
"Voi fi clar. Kylian Mbappé va continua aici, la Paris Saint-Germain. Nu-l vom vinde niciodată şi nu va părăsi clubul niciodată liber de contract. Imposibil", a declarat șeicul Nasser Al Khelaifi pentru publicația franceză L'Equipe cu ceva timp în urmă.
De ce este atât de important Kylian Mbappe pentru PSG? În cele 4 sezoane petrecute alături de PSG, atacantul francez a câștigat de 3 ori titlul de campion, de 3 ori titlul de golgheter, de 3 ori Cupa Franței și de 3 ori Supercupa Franței. În acestă perioadă a devenit și un jucător esențial pentru naționala Franței, alături de care a câștigat Campionatul Mondial din 2018. În 2018 și 2019 a fost desemnat cel mai bun jucător francez al anului, trofeu pe care ar fi putut să-l câștige și în 2020 dar, din cauza pandemiei, acest trofeu nu s-a mai acordat.
În ceea ce privește cifrele carierei lui Kylian Mbappé la PSG, vedem că în cele 171 de apariții în tricoul parizienilor a înscris de 132 de ori și a pasat decisiv pentru alte 61.
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
20/01/2022 LA 06:24
Liga
Real Madrid, all in pentru Haaland și Mbappe! Suma uriașă pregătită pentru cele două transferuri
17/01/2022 LA 09:03