64 de puncte din 66 posibile are Liverpool în acest sezon de Premier League. Nicio echipă din istoria celor mai tari cinci campionate din lume nu a avut un asemenea start de sezon. Formația lui Klopp este o adevărată mașinărie care nu dă greș, fiind exactă în apărare (nu a luat gol de peste o lună) și letală în atac, unde trioul Salah - Firmino - Mane sunt de neoprit.
Liverpool joacă un fotbal de atât de bună calitate încât și rivalii din alte campionate o urmăresc cu interes. Kylian Mbappe s-a declarat impresionat de modul în care "cormoranii" domină în acest moment fotbalul mondial.
"Ce face Liverpool în acest moment e pur și simplu incredibil. Sunt precum o mașină, și-au găsit ritmul, sunt foarte concentrați. Joacă un meci la fiecare trei zile și câștigă, câștigă, câștigă. Liverpool e o echipă foarte bună cu un antrenor foarte-foarte bun. Nu au pierdut vreun meci. Când te uiți la meciurile lor, crezi că e ușor, dar nici vorbă de așa ceva", a spus Mbappe pentru BBC.
Fotbal
Dortmund - Bayern 2-3! Lewandowski s-a răzbunat pe fosta echipă după ce a ratat Balonul de Aur
ACUM 4 ORE
În Premier League la mijlocul acestei săptămâni se joacă o etapă intermediară. Liverpool are o deplasare dificilă, la Wolverhampton, partidă care va putea fi urmărită pe Eurosport 1 și Eurosport Player joi, de la ora 22:00.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Fotbal
Ronaldo nu a mai suportat să audă ce spune Cassano despre el și a făcut rost de numărul lui
ACUM 7 ORE
Fotbal
Klopp chiar e genial! Guardiola voia să plătească 88 de milioane pe el, dar ajunge la Liverpool
ACUM 8 ORE