Carla, fata lui Martin Tudor împlineste astăzi 19 ani! Fostul portar nu a mai apucat să se bucure de moment. Este și motivul pentru care familia a hotărât să-l înmormînteze vineri, 3 aprilie. Va fi o ceremonie funerară săracă, la care vor participa, conform prevederilor instituite de Starea de Urgență din România, maxim 8 persoane!
Martin Gheorghe Tudor va avea parte de un "meci de retragere", alături de foștii lui colegi, de prieteni. Cu speranța că vom scăpa de Covid 19, în memoria lui, la data de 16 septembrie voi organiza un meci demonstrativ, la Drăgășani, localitatea natală a părinților săi și locul unde va fi înmormîntat. La partidă vor participa mulți dintre foștii coechipieri ai lui „Martinică de la Jiul Petroșani, Olimpia Satu Mare și Steaua București, nu înainte ca aceștia să depună coroane de flori la cimitir! Drum bun, Gicane! Odihnească-te în pace! a scris pe Facebook prietenul din copilărie Sorin Radu.
Romanian Liga I
Cluburile din Liga 1, mesaje de condoleanțe după decesul lui Martin Tudor
30/03/2020 LA 10:49
Martin Tudor, fostul mare portar al Stelei, a încetat din viață la doar 43 de ani. Acesta a suferit un infarct și nu a mai putut fi salvat.
Unul dintre cei mai iubiți jucători ai Stelei în primul deceniu al acestui mileniu, Tudor a fost un portar de excepție, cucerind două titluri cu roș-albaștrii (2001 și 2005) și având prestații constant bune.
În 2010, a renunțat la cariera de fotbalist și a devenit antrenor cu portarii, îndrumându-i pe goalkeeperii celor de la FCSB, U Craiova, Al Ittihad, Daco-Getica, CSM Reșița, FC Voluntari, Sportul Snagov, CSU Craiova și naționala României.

Slideshow

Cele mai frumoase momente din cariera lui Martin Tudor

12 imagini

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
Dorit acum câteva luni de Rapid, a semnat cu campioana Franței
ACUM 8 MINUTE
Romanian Liga I
Dinamo "respiră" după transferul lui Sorescu! Cum va folosi banii încasați
ACUM O ORĂ