Wrexham FC luptă pentru promovarea în liga a 4-a engleză, iar duelul de sâmbătă cu Dover Athletic, părea doar o formalitate, în contextul în care oaspeții sunt virtual-retrogradați.
Meciul a început în nota de dominare a gazdelor, care s-au desprins rapid la 2-0. Timp de 40 de minute, însă, Dover a reușit incredibilul, marcând de 5 ori în poarta lui Dibble, portarul galez al echipei antrenate de fostul mijlocaș Philip John Parkinson.
Puțini s-ar mai fi gândit că în mai puțin de 30 de minute Wrexham mai poate reveni, dar minunea s-a produs. Gazdele au egalat la 5 prin Davies, în minutul 90+1, pentru ca același jucător să înscrie și golul unui succes nebun, în minutul 90+8.
Romanian Liga I
Cel mai rapid gol al sezonului în Liga 1 s-a marcat în ultimul meci din play-off
ACUM 7 ORE
Partida a fost atât de încinsă și cu atâtea răsturnări de situație încât Ryan Reynolds (foto), patronul de la Hollywood al micuței echipe galeze, a oferit o reacție care l-a adus pe prima pagină a marilor ziare din tot Regatul Unit.
"Am pierdut 9 ani din viață cu acest meci și sunt ok cu asta. Îmi cer scuze, totuși, familiei mele. De asemenea, să nu uitați să mă îngropați în Țara Galilor", a glumit Reynolds, actor de comedie de la Hollywood, care a decis să investească în fotbalul din UK.
Fotbal
VAR-ul, sintagma cheie la finalul unui sezon nebun
ACUM 9 ORE
Liga
Cum a "trădat-o" Kylian Mbappe pe Real Madrid! Dezvăluirea făcută azi în Spania
ACUM 10 ORE