Un meci din campionatul rezervelor din Belarus, țara care nu a oprit fotbalul pe timpul pandemiei de coronavirus, a oferit momente spectaculoase. Duelul dintre Neman Grodno și Rukh Brest FC s-a încheiat cu scorul de 4-1 după ce în minutul 64 scorul era 1-0.
La o fază aparent banală, portarul oaspeților a făcut henț în afara careului și a primit al 2-lea cartonaș galben. Cum echipa sa epuizase schimbările, în poartă a intrat un coechipier din linia de fund.
A primit gol chiar din lovitura liberă rezultată după henț. Deși evolua în inferioritate numerică, cei de la Rukh Brest au reușit să reducă din diferență. Nu au putut să egaleze, primind alte 2 goluri până la finalul partidei.
Fotbal
OFICIAL | Mario Balotelli revine în naționala Italiei, înainte de meciurile de baraj pentru CM
ACUM 2 ORE
În campionatul rezervelor pe priuml loc se află Dinamo Minsk, cu 19 puncte după 7 etape. În urma victoriei, Neman Grodno a ajuns și ea la 19 puncte, după 8 partide, în timp ce Rukh Brest a rămas cu 15 puncte.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Claudio Ranieri a fost demis de la Watford după doar 112 zile!
ACUM 3 ORE
Romanian Liga I
Încă un jucător român ajunge lângă Deian Sorescu în Polonia. Transfer de 600.000 de euro
ACUM 3 ORE